"Güçlü bir meclis yapacağız. Kaliteli isimleri meclise katacağız, kucaklayıcı olacağız.  Seçim süresince hiç kimse ile kavga etmeyeceğim, hiç kimse beni kavganın içerisine çekemeyecek bunun garantisini veriyorum"

 

 

AK Parti'den Kdz.Ereğli Belediye Başkan aday adayı olan Erol Şahin,  süreci başarı ile tamamlayacağına inandığını söyledi. Gazeteniz Önder'in merkez bürosunu ziyaret eden ve Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile köşe yazarı Eyüp Bektaş ile görüşen Şahin, aday adaylığı süreci ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde Kdz.Ereğli'nin her bölgesine önemli hizmetler getirdiğini, bu süreçte edindiği tecrübeleri yeni dönemde de yansıtmak istediğine değinen Şahin, kavga etmeyeceğini, toplumu kucaklayarak çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.

 

"HALKIMIZ BENİ İYİ TANIYOR"

Şahin konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Aday olarak bu süreci tamamlayacağıma inancım tam. Belediye başkanlığı seçimini de alacağımı düşünüyorum. Kanaatim bu şekilde. Gerekçelerini ortaya koymak gerekirse AK Parti tabanından yoğun bir teveccüh aldım, esnaf, tüccar, halkımız beni iyi tanıyor, demokratik kitle örgütleri ile iyi diyaloglarımız ve dostluklarımız var. Bunlar bize güç katıyor. İlçe Başkanlığı döneminde her köyden her mahalleye kadar sayısız hizmetlere imza attık. Bu referansla yola çıkıyoruz. Geçmişte başarılı olduk. Bu tecrübelerin bana güç kattığına inanıyorum.

 

"EREĞLİ İÇİN VİZYON"

Şahsımdan kaynaklanan kibirli insan olmama, alçak gönüllü, mütevazi, güler yüzlü olmam, kollektif çalışmayı sevmem ve birlikte bir işi başarmanın önemli olduğuna inanan bir insanım. Bütün bu vasıfları aldığımızda bu duygularla Ereğli için bir vizyon oluşturabileceğimize inanıyorum. Ereğli'nin sorunlarını en iyi bilenlerden bir tanesi de benim. Bunun yanında, 'herşeyi ben bilirim, yaparım' edasında olmayacağız.

 

"TEMASI KOPARMAYACAĞIM"

Aday adayları dahil diğer partilerin adayları da olmak üzere belediye başkanı olduğum gün bu arkadaşlarla teması koparmayacağım, onlardan istifade edeceğime söz veriyorum. Bütün projelerde o arkadaşların fikirlerini alacağım, projeleri güzel olanların hepsini alacağım ve kendi projem gibi hayata geçireceğim.

 

"KAVGANIN İÇERİSİNE ÇEKEMEYECEKLER"

Kavgacı kişiliğim olmaması nedeniyle teşkilatımızla milletvekillerimizle mülki ve siyasi kimliklerimizle çok diyalog görüyoruz.  Güçlü bir meclis yapacağız. Kaliteli isimleri meclise katacağız, kucaklayıcı olacağız.  Seçim süresince hiç kimse ile kavga etmeyeceğim, hiç kimse beni kavganın içerisine çekemeyecek bunun garantisini veriyorum. Kavgalardan uzak duracağım, bugüne kadar hizmeti geçmişlerden hepsini hürmetle saygıyla yad edeceğim.

 

ÖNDER'E TEŞEKKÜR

Önder Gazetesi'nin Ereğli'nin en önemli basın kuruluşlarından bir tanesi, dikkatle takip ediyoruz. Bu seçim atmosferinde tüm adaylara ayna olacağını, onların sesini duyuracağını biliyorum ve şimdiden Önder Gazetesi sahibi ve çalışanlarına teşekkür ediyorum"

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)