Ereylin Alışveriş Merkezi'nde Galatasaray ve Genç Ereğli Taraftarlar Dernekleri'nin organizasyonuna katılan eski milli futbolcu Ümit Karan, meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı.

Katıldığı bir yarışmada Ereğli halkının kendisine gösterdiği ilgiye ve desteğe teşekkür eden Karan, "Ereğli'yi çok seviyorum, benim burası artık ikinci memleketim gibi oldu. Özkan kardeşim var, getiriyor, geliyorum" sözleri ile konuştu.

 

"ALİ KOÇ, BAŞARILI OLUR"

Bir gazetecinin, "Yeni sezonu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Karan, "Fenerbahçe'de değişim bir rüzgar yaratabilir ama Galatasaray her zaman favoridir" dedi. "Ali Koç, Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?" sorusuna ise Karan, şu sözlerle yanıt verdi: "Ali Koç, Fenerbahçe'de başarılı olur. Şirketinde de başarılıydı, buraya da yansıtır. Güzel bir değişim oldu, Fenerbahçe için hayırlı olsun"

 

SİMİT SARAYI'NDA BULUŞTU

Karan, teknik direktörlük için 2-3 takım ile görüşme halinde olduğunu da sözlerine ekledi. Karan daha sonra işadamı Batuhan Bozkuş'un ortaklığını yaptığı Simit Sarayı'nda taraftarlar ile bir araya geldi, bol bol fotoğraf çektirdi.

 

KARAAHMETOĞLU AİLESİNE ZİYARET


Karan, daha sonra ilçenin tanınmış simalarından Necdet ve Volkan Karaahmetoğlu'nun Yenimahalle'de bulunan işyerlerini ziyaret etti. 


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)