Konuya ilişkin Yalçın tarafından gönderilen açıklama şu şekilde:

 

TEKNOPARK, TEKNİK LİSE VE SOSYAL TESİSLER ANLATILDI

Seçimlere birlik beraberlik içinde hazırlanan ekibimiz ve Başkan adayımız Sertan Yalçın, Kdz. Ereğli OSB firma ziyaretleri kapsamında; Obal Alüminyum, OVESE Mühendislik, ERW-TECH, ERMAKSAN, KAYA Metalürji, Yahyaoğlu Döküm, TEKNOPLENT, Us Mühendislik, Tat Metal, Çınar Boru firmaları ziyaret edilerek firma sahipleri ve çalışanlarla görüşüldü.  Samimi ortamda gerçekleşen görüşmelerde; OSB’ye planlanan yatırımlar olan ‘Teknopark’, ara elaman açığını giderecek İş garantili ‘Yatılı Teknik Lise’ ve ‘Kapsamlı Sosyal Tesisler’ gibi yatırımlar anlatıldı. Firma temsilcilerinden 15 Nisan’da yapılması planlanan TSO Organ Seçimlerinde destek istendi.  Ayrıca, Başkan adayımız Sertan Yalçın ve ekibimiz tarafından firma temsilcilerinin sorun ve talepleri değerlendirilmek üzere not alındı. Firma temsilcileri de ekibimizin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirterek, planlanan yarımların en kısa zamanda gerçekleşmesini dilediler ve güçlü ekibimize destek mesajları verdiler.

 

YALÇIN “KARŞILIKLI MEMNUNİYET VAR”

Gün sonunda ziyaretleri değerlendiren TSO Başkanı ve Başkan Adayımız Sertan Yalçın, OSB ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini vurgulayarak, “Gün boyu ekip arkadaşlarımızla birlikte firma ziyaretleri yaptık. Yönetim dönemimizde gerçekleştirildiğimiz ve yapmayı planladığımız projelerimiz, detayları ile anlattık. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. OSB’deki Firma temsilcileri de bizlerde çok memnun olduk. Gördük ki ; Ereğli OSB, Güçlü TSO Güçlü Ereğli Ekibinden yana. Benzer saha ziyaretlerine ben ve arkadaşlarım dün olduğu gibi, bugün ve yarın da devam edeceğiz. Bize destek olan, bizi çıktığımız bu hizmet yolunda şevklendiren iş dünyamızın değerli temsilcilerine teşekkür ederiz” dedi.

Sertan Yalçın sözlerinin sonunda; Tüm İslam Aleminin Regaip Kandili kutlayarak; hayırlara ve birlik beraberliğin güçlenmesine vesile olmasını diledi"