Kdz Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından, Kışla Sanayi Sitesinde yapılan içme ve kullanma suyu hattı değişimi kapsamında çalışmalar tamamlanmış olup, bu çalışma kapsamında; 2.500 Metre şebeke hattı ile 300 civarında dükkana ait abone bağlantıları yapıldı.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye Su ve kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından kentin değişik noktalarında yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek şunları söyledi: Ekiplerimiz tarafından yine Kışla sanayi sitesi içerisinde yağmurlama hattı ve ızgara montajları için gerekli hazırlıklar yapılmış olup, kısa süre içerisinde sanayi içinde yağmurlama hattı yapımı çalışmalarına başlanacaktır.
Ekiplerimiz tarafından Hastane Caddesi, Kandilli lojmanları mevkiinde içme ve kullanma suyu şebeke hattı değişimi ve yağmurlama hattı yapımı işleri tamamlanmıştır. Bu kapsamda da 1.000 metre içme ve kullanma suyu şebeke hattı ve 200 adet abone bağlantısı ile 700 metre yağmurlama hattı yapılarak bu bölgede ki sorunlar ortadan kaldırılmıştır. Ayrıca sokak girişinde bulunan açık kanal, kapalı kanal sistemine çevrilerek hem yolun genişlemesi sağlanmış, hem de açık kanal içerisinde oluşan görüntü kirliliği ortadan kaldırılmıştır.
Belediyemiz Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerek içme ve kullanma suyu gerekse de kanalizasyon ve yağmurlama hattı çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmekte olup, sırasıyla Kışla mahallesi, Belen sanayi sitesi, Orhanlar mahallesinde ekiplerimiz tarafından çalışmalar yapılacaktır.