Kdz. Ereğli'de faaliyet gösteren Beşiktaş Taraftar Derneği düzenlediği bir panel ile iki ünlü spor yazarı Turgay Demir ve Erdem Ulus'u taraftarlarıyla buluşturdu.
Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından dernek lokalinde gerçekleştirilen ve spor yazarları Turgay Demir ve Erdem Ulus'un yanı sıra Tribün lideri Alen Markaryan'ın katıldığı panele taraftarlar büyük ilgi gösterdi.
Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftar Derneği Başkanı Tarkan Adik, kendilerinin davetini kırmayarak Ereğli'ye gelen spor yazarlarına ve konuklara teşekkür etti.
Panelde konuşan Spor Yazarı Turgay Demir, Kirli bir ligde en az kirli takımın Beşiktaş olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın yeni hocası Tayfur Havutçu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Demir, "Aklın yolundan ayrılmadığı süre ve eleştirileri dikkate aldığında başarılı olacaktır" dedi.
Türkiye'de sadece iyi futbol oynamakla şampiyon olunmadığını kaydeden Demir, şöyle konuştu:
"Mustafa Denizli bu takıma kupa ve lig şampiyonluğu kazandırdığında da söylemiştim. Başarılı değildi çünkü Matematik'e kurşun sıktı."
Spor Yazarı Erdem Ulus da konuşmasında Beşiktaş'ın yeni hocası Tayfur Havutçu'nun yazı tura ile hoca olduğunu öne sürdü. Ligin ilk beş haftasında yeni hocanın kaderinin belirleneceğini savunan Ulus, "Sezonun ilk beş haftası her şeyi gösterecektir. Beşiktaş taraftarı asla aklımın ucundan geçirmiyorum ama olası başarısızlıkta yönetim istifa değil Tayfur istifa diyerek bağıracaktır" diye konuştu.
Beşiktaş Tribün lideri Alen Markaryan da Ereğli'de olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Futbolda ahbap çavuş ilişkisinin olmayacağını belirten Markanyan, "Futbolda ahbap çavuş ilişkisi olmaz.3 büyük kulübün de başında yerli hocanın olmasının sakıncaları vardır. Biz içimizdeki Beşiktaş sevgisi ile takımımıza sonuna kadar destek olduk olacağız" dedi.