Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadında oynanan Deplasmanlı Süper Amatör Küme Play-Off ilk maçında Ereğli Belediyespor ile Devrek Belediyespor karşı karşıya geliyor. İlk yarıda vasatın üzerine çıkamayan Ereğli Belediyespor gol pozisyonu bulmakta zorlandı. İlk yarı 1-0 Devrek Belediyespor'un galibiyeti ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da Ereğlispor vasat futbolunu sürdürüyor. Maç Devrek Belediyespor'un 2-0 kazanarak sürpriz yaptı.

YAYIN'LA İLK MAĞLUBİYET

Ereğli Belediyespor, play-off'lar için çok kritik 90 dakikada Devrek Belediyespor'a 2-0 yenilerek büyük şok yaşadı. Göreve Ekim ayında gelen Volkan Yayın'lı Ereğli Belediyespor o tarihten bu tarihe mağlubiyet yüzü görmemişti.

MADDİ SIKINTI VAR

Oyuncuların çok vasat futbol oynaması, "kulüpten birikmiş paralarını alamadıkları gerekçesi ile böyle oynadılar" yorumları yapılıyor. Ereğli Belediyespor'da futbolcuların içeride birikmiş alacaklarının olduğu ve bunların ödenmesini yönetime bildirdiği ancak yönetimin para problemi yaşadığı belirtiliyor.

YÖNETİM TOPLANAMIYOR

Ereğli Belediyespor'da yönetimin uzun bir süredir toplanamadığı belirtiliyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Ereğli Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Halil Posbıyık, ilçenin spor kulübüne katkı sağlamasını istemişti.

Devrek Belediyespor: 2 Ereğli Belediyespor: 0

STAD: Karaelmas Kemal Köksal.

HAKEMLER: Metin Doğan **, Ümit Kaya **, Gökhan Özdemir **.

DEVREK BELEDİYESPOR: Anıl **, Ali **, Murat ***, Volkan ***, Suat ***, İbrahim **, Kenan **, Amoabi ***, Erkan ***(Dk.88 Emrah), Tuncay **(Dk.86 Zekeriya), Yissa ***(Dk.83 Tayfun)

EREĞLİ BELEDİYESPOR: Sedat *, Adem **, Uğur *, Cihat *, Hakan **, Engin *(Dk.63 *), Ersan *, Çetin *, Tolga *, Kaan *(Dk.36 Fatih *), Ahmet *(Dk.52 Şaban *)

GOLLER: Dk.43 Erkan, Dk.82 Yissa (Devrek Belediyespor)

 

Pazar günü Kemal Köksal Stadında oynanan Kozlu Belediyespor-Kilimli Belediyespor maçı ise 2-2 sona erdi.