THK Kdz. Ereğli Şubesi komşu ilçe Alaplı’nın kaymakamına da giderek plaket verdi.

THK’dan bu konuda yapılan açıklama aynen şöyle:

Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, beraberinde yönetim kurulu üyesi Suat Önder ve Şube saymanı Koray Demirbaş ile birlikte Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu,THK'nin son yıllarda bir çok ataklar yaptığını THK Uzay ve Havacılık Üniversitesi, yeni kurulan Uçak fabrikası ve THK'nin diğer yapmış olduğu çalışmalar hakkında Alaplı Kaymakamı  Yıldıray Malğaç'a geniş bilgiler verdi.

Ayrıca Başkan Muhammet Likoğlu ve beraberindekiler Alaplı ve bölgenin sosyal ve ekonomik konuları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Yaklaşan Ramazan dolayısı ile devletin beş kurum adına THK'na fitre-zekat toplanması hakkında vermiş olduğu görev gereği ilgili kişi kurum ve kuruluşlara Kaymakamlık tarafından bilgilendirme ve görevlendirme yapılması koordine edildi.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç konuşmasında THK'nin önemli bir kurum olduğunu ülkemiz bölgemizde güzel çalışmalar yaptığını herkesin THK'ye sahip çıkması gerektiğini söyledi.Türk Hava Kurumu Kdz Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, ve yönetimine yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

 Kdz Ereğli THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Alaplı Kaymakamı  Yıldıray Malğaç'a THK Genel Başkanı Em.Tüm.General Osman Yıldırım adına Türk Hava Kurumu'na yaptıkları yardım ve desteklerinden dolayı THK Genel Başkanı tarafından gönderilen teşekkür plaketini sundu.

 

THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'ın şahsında Alaplı halkının Ramazanını kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi.