Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, 5-9 Kasım 2013 tarihlerinde Çin Endüstri Fuarına gezi düzenlediğini açıkladı.

Çin’in Shangai kentinde 5-9 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu desteklediği geziye katılmak isteyenlerin 7 Ağustos 2013 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Ereğli TSO’ya şahsen başvurmaları istendi.

Ereğli TSO’dan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

“Gezimiz yalnızca Fuar gezisi olmayıp aynı zamanda üyelerimiz ÇİN’ de farklı sektörlerden yabancı firmalar ile görüşmeler yapabilmelerine imkan verecek şekilde düzenlenecektir. Fuara katılım organizasyonu KOSGEB desteklidir. KOSGEB üyesi olan işletmelerimiz Genel Destek Programı İşlemlerini ve Yurt Dışı İş gezisi Desteği işlemlerini yerine getirdikleri takdirde,  İşletme başına 2000 TL’ye kadar ve %60 oranında destek alabileceklerdir. Dört gün sürecek fuar ve iş gezisi için planlanan program aşağıda belirtilmiştir”

 

NOT:

Katılım masrafları katılımcı tarafından karşılanacaktır. Yurt dışı çıkış harcı ve sigorta masrafları, 25 kilogramı aşan bagaj ücreti, otellerdeki kahvaltı hariç ekstralar ve diğer yemek masrafları, Çin’deki müze, kule, tapınak ve benzeri yerlere giriş ücretleri ile nehir turu masrafları, rehberlerin yemek ücretleri, özel tercümanlık hizmetleri ve diğer tüm harcamalar, paket ücrete dahil değildir.