Karadeniz Ereğli'de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (TSO) tarafından üyelerine yönelik eğitim semineri düzenlendiği bildirildi.
TSO'dan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, üyelerden gelen talep doğrultusunda Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'na yeni dönemde hazırlanan, "Dış Ticaret Yönetimi ve Uluslararası İletişimde Yeterliliğin Arttırılması" projesinin kabul edildiği belirtildi.

Eğitmen Hakan Akın tarafından 4 hafta boyunca toplamda 48 saat eğitim verileceği belirtilen projeye ilişkin verilen bilgiler şu şekilde:
"Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı iş birliği ile geçtiğimiz ay düzenlediğimiz, 'Üyelerimizin Dış Ticaret Yeteneklerinin Geliştirilmesi Ve Dış Ticaret Faaliyetlerine Yeni Firmalar Kazandırılması' başlıklı projemiz tamamlanmış olup tüm katılımcılarımıza sertifikaları takdim edilmiştir. Üyelerimizden gelen yoğun talepler üzerine Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’na yeni dönemde hazırlamış olduğumuz, 'Üyelerimizin Dış Ticaret Yönetimi ve Uluslararası İletişim Yeterliliklerinin Arttırılması' projemiz uygun görülmüş olup 4 hafta , ikişer günden olmak üzere toplam 8 gün sürecek 48 saatlik eğitim programı tertip edilecektir. Bilindiği üzere 2015 yılında Odamız, Akreditasyon belgesini almaya hak kazanmış ve bunun gerekliliklerinden biri olan Üyelerden gelen eğitim talepleri doğrultusunda bir çok kez eğitimler ve seminerler düzenlemiştik. Bu kez de Oda üyelerimizin İhracat konusunda müzakere yeteneklerinin arttırılabilmesi için Eğitmenimiz Hakan Akın vasıtası ile üyelerimizin eğitilmesini amaçladık. Katılmak isteyen Oda Üyelerimizin şahsen Odamızda form doldurmaları ve kayıt işlemlerini 10/02/2016 Çarşamba saat 14:00’e kadar tamamlamaları gerekmektedir"

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)