Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri  Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tar'ı makamında ziyaret etti. Kdz Ereğli Tso Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nurettin Tüylüoğlu ve Niyazi Özcan, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Çetin,Yahya Yahyaoğlu ve  Muhammet Likoğlu ile  Oda Genel Sekreteri Gündüz Acar Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tar'ı İstanbul'da makamında nezaket ziyaretinde bulundular.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette, Kdz.Ereğli'nin sosyal, kültürel ve ekonomik boyutu ile ilgili Tar'a ayrı ayrı bilgiler sunarak görevinde başarılar dilediler.
Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tar TSO yetkililerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, yaklaşık iki saat süren yemekli toplantıda bir çok konu ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç ve Yönetim Kurulu üyeleri Tar'ın kendilerini samimi ve sıcak karşılamalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ettiler, ziyaret anısına Tar'a plaket sunuldu.