Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. grupta 19. hafta geride kaldı. Temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor, zaman zaman büyük çekişmeye sahne olan Kastamonu Özel İdarespor'u 4-1'lik skorla geçerek haftayı lider kapattı.

 

DÜĞÜM MAÇI HAFTA SONU

Liglerin bitmesine 6 hafta kala Kdz.Ereğli Belediyespor'u zorlu maçlar bekliyor. Belki de ligin kaderini belirleyecek maç 25 Şubat tarihinde Kırşehir'de oynanacak. Eflatun beyazlı ekip şampiyonluğun en yakın takımlarından Kırşehir Belediyespor ile Kırşehir Ahi Stadında karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmadan alınacak 3 puan adeta temsilcimizin şampiyonluk kapısını büyük oranda aralayacak.

 

KALAN MAÇLAR

Kalan maçlar ise şu şekilde: Kırşehir Belediyespor (D), MKE Kırıkkale, 1074 Çankırı (D), Sincan Belediyespor, Yeniçağaspor (D), 100 Yıl Soğuksuspor.

 

BEYÇAYIRI TARİHİ GÜNLER YAŞIYOR

1 Haftayı bay geçirecek olan eflatun beyazlı ekipte camia şampiyonluğa kenetlendi. Kentte şampiyonluk havası şimdiden yakalanmış durumda. İlçe merkezine asılan afişler, halkın kendi takımını sahiplenmeye başlaması ve hergeçen hafta artan seyirci sayısı başarının kilidinin açılmasında etkin rol oynuyor. Genç Ereğlililer Taraftar Grubu ise stadı düğün yerine çeviriyor. Takımlarını içeride ve dışarıda itici gücü olan taraftar grubu heyecan yarattı.

 

AFİŞLİ ÇAĞRI

Özelleştirme süreci sonrası profesyonel ve amatör branşlarını kapatan Erdemir başta olmak üzere ilçede önemli kuruluşların da ilçe halkının sahiplendiği takıma destek olmak için çaba harcaması bekleniyor. Pek çok bölgede kendi takımlarına İl'in başta valisi, milletvekilleri, belediye başkanları sahip çıkarak maddi kaynaklar aktarma çabasında ön safta yer alıyor. İlçede, "Kampanya67" sloganı ile başlatılan kampanyada elde edilen gelir hiç ama hiç yakışmıyor. Kdz.Ereğli Beyçayırı Stadına asılan pankartlarla Ereğli halkı, Erdemir ve Türk Metal'in desteğini istedi. Bunun yanı sıra işadamları, kurum ve kuruluşların da Ereğli takımının yanında olması bekleniyor.