TSO Başkanı Aslan Keleş, “Bu şehrin kaybedecek bir 5 senesi  daha yok. Ereğli için Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Saadet hanım ve bu seçim bir şanstır” dedi.

 

Konuya ilişkin gönderilen açıklama şu şekilde: Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e destek vermek amacıyla, Kdz.Ereğli’ye gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç; Ereğli’de STK Başkanları, Oda Başkanları ve Meslek Örgütleriyle bir  araya geldi. Keleşler Otel’de düzenlenen toplantıya Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ak Parti Önceki dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Oda Başkanları ve Meslek Örgütlerinin Başkanları katıldı.

 

SELAMLARINI İLETTİ

Kdz.Ereğli’de Ak Parti Teşkilat kademeleri ile görüşmelere ayıran  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, akşam Keleşler Otelde düzenlenen STK Temsilcileriyle buluşma yemeğinde yaptığı konuşmada, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in Cumhurbaşkanın Ereğli’ye emaneti olduğunu ve sahip çıkılmasını istediğini belirterek, Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletti.

 

"GÖZLERİM DOLUYOR, GURUR DUYUYORUM"

Ereğli'de doğduğunu ve lise eğitiminin sonuna kadar Kdz.Ereğli’de yaşadığını belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, “Ankara’dan gelirken Akçakocayı dönünce ve Ereğli tabelasını görünce benim gözlerim doluyor, gurur duyuyorum. Sadece Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarakdeğil, Ereğlili bir hemşeriniz olarak, sizin kızınız, kardeşiniz olarak tüm samimiyetimle söylüyorum ki, Kdz.Ereğli’nin hak ettiği yere gelmesi gerekiyor. Kdz.Ereğli birçok vilayetten daha çok potansiyele sahip. Kdz.Ereğli önemli projelerle potansiyelini geliştirecek olan bölgenin incisidir. Şuan Kdz.Ereğli’nin tamamlanması gereken birçok projesi var. Kdz.Ereğli’nin daha ileri gitmesi için Cumhurbaşkanımızın emaneti Belediye Başkan Adayımız Erol Şahin’i size emanet ediyorum. Ereğli’yi de adayımıza emanet ediyorum” dedi.

 

"GERÇEK DEMOKRASİYİ GÖRECEK"

AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ise düzenlenen toplantıda, projelerini anlatırken Belediye Başkanı olduğunda tüm STK Temsilcileriyle, Oda Başkanlarıyla ve Meslek Örgütleriyle birlikte Kdz.Ereğli’yi yöneteceklerini ifade etti.  Belediye Başkanı olduğunda şehrin geleceğini ilgilendiren tüm kararları toplumun her kesimiyle paylaşacağını, her kesimin görüş ve önerilerini dikkate alacağını belirten Şahin, "Şehirde her şeyi ben bilirim mantığı bizleri bu günlere getirdi. Önemli olan kararların istişare edilerek ve toplumun büyük çoğunluğunun memnuniyetini düşünerek yapılmasıdır. Kdz.Ereğli benim başkanlığımda gerçek demokrasiyi ve katılımcı yönetimi inşallah görecektir”dedi.

 

"EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ise yaptığı konuşmada, “ Yeminli mali müşavir olan, parayı, ekonomiyi, esnafı, iş dünyasını ve sokağın sesini bilen, şehrimizin başta işsizlik problemi olmak üzere iyi projeleri, büyük işlere imza atacak olan Belediye Başkan adayımız Erol Şahin’i sayın Cumhurbaşkanımız bizlere emanet etmiştir. Bizde o emanete sahip çıkacağız”dedi.

 

"KAYBEDECEK BİR 5 SENE DAHA YOK"

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aslan Keleş ise yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç’un milletvekilimiz ve Bakanımız gibi bize yardımcı olmak için cansiperane çalıştığını belirterek, “ Öyle tahmin ediyorum ki, şehrimizi ilgilendiren konularla ilgili vermiş olduğumuz dosyalarımız kısa bir zaman sonra çözüme ulaşacaktır. Bizim yapmamız gereken bu şehri büyütebilmek. Gerçek Ereğlilik, gerçek lobicilik bu şekilde ancak nüfus bulunabilir. Okumaya giden çocuklarımızın tekrar geri dönmesini sağlamamız lazım. İş imkanı sağlamamız lazım. Yeni ve dinamik bir belediye yönetimine ihtiyacımız var. Bu şehrin kaybedecek bir 5 senesi daha yok. Sorunlarımızı biliyoruz, çözüm için birlikte ve beraber hareket etmemiz gerekiyor. “dedi.