Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği tarafından organize edilen ve Gelişim Uzmanı -Yazar Ahmet Şerif İzgören'in konuşmacı olarak katıldığı 'Hayatımız Film' adlı seminer renkli görüntülere sahne oldu. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) sinema salonunda gerçekleştirilen seminerde salonun tamamının dolduğu gözlemlenirken, 'Hayatımız Film' adlı semineri veren Gelişim Uzmanı -Yazar Ahmet Şerif İzgören, farklı anlatım tarzı, yorumu ve katılımcılarla kurduğu diyaloğu ile dikkat çeken bir sunum yaptı.
İletişim, ilk izlenim, önyargı, empati ve etkili dinlemek konularını içeren seminerde gerçek kesitlerle örnekler veren İzgören, seminerin ortasında tüm katılımcıları ayağa kaldırarak Zeybek müziği eşliğinde oynamalarını istedi. Önce asistanı ile kendisi oynayan İzgören daha sonra yaklaşık 400 kişiyi 'Zeybek Havası' oynamaya teşvik etti. Salonun tümünün ayağa kalkarak Zeybek oynaması ilginç bir görüntü oluşmasına yol açtı.
Seminere Kdz. Ereğli Lisesi mezunları, aileleri ve diğer vatandaşlar iştirak etti.
Karadeniz Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Cüneyt Şahinöz, 2 saat süren seminerin sonunda Gelişim Uzmanı -Yazar Ahmet Şerif İzgören'e çiçek ve plaket takdiminde bulundu.
Seminerin çok yararlı geçtiğini ifade eden Şahinöz, Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği'nin, Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği'nin şimdiye kadar 80 üniversite öğrencisine burs imkanı sağladığına dikkat çekerek " Derneğimizin amacı Kdz. Ereğli Lisesinden mezun olup üniversiteye giden öğrencilerden ihtiyaç sahibi olanlara burs sağlamaktır. Dernek olarak bugüne kadar 80 öğrencimizi üniversiteden emekli ettik. Şu anda mevcut 21 öğrenciye burs vermekteyiz. Sizlerde bu etkinliğe katılıp salonu doldurarak bizlere 3 öğrencimize daha burs verme imkanı sağladınız. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dernek olarak bu tür sosyal etkinliklerde yeniden sizlerle birlikte olmayı temenni ediyoruz" dedi.
Katılımcıların semineri çok beğendiği gözlemlenirken, salon çıkışında vatandaşların İzgören'e ilgisi yoğun oldu. Kitaplarını imzalayan İzgören, birçok vatandaşla fotoğraf çektirdi.