Kdz. Ereğli’de bir kişi daha av tüfeği ile intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden 23 yaşındaki Sedat Kaymaz'ın cansız bedeni, otopsi için Ankara Adli Tıp'a gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, olay Ereğli'ye bağlı Hamzafakılı köyü Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Kozlu'da oturan 23 yaşındaki Sedat Kaymaz, amcasının oğlu A.K.'nin Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni kurulan bir işyerinde bekçi olarak görev yaptığı inşaat alanına geldi. Ailesi ile arası açık olan Sedat Kaymaz'ın, amcasının oğlunun kız kardeşinin nişanına gitmesini istediği, kendisinin de bekçilik yapacağını söylediği, bu konuşmadan sonra amcasının oğlu A.K.'nin Kozlu'ya gittiği öğrenildi.

İnşaat alanında A.K.'ye verilen av tüfeğini tahtalara dayayan Sedat Kaymaz, karın bölgesinden kendisini vurarak intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Sedat Kaymaz'ın cansız bedeni, Ereğli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Hayatını kaybeden 23 yaşındaki Sedat Kaymaz'ın, 6 sene önce evlendiği ve bu evlilikten Ferhat isminde çocuğu olduğu, eşinden boşandıktan sonra bunalıma girdiği öğrenildi. Sürekli olarak, "Ben çocuğuma iyi bir baba olamadım" dediği belirtilen Kaymaz'ın babası başta olmak üzere, aile fertleri ile de sürekli sorun yaşadığı ifade edilirken, Sedat Kaymaz'ın cesedi adli tıp kurumuna gönderildi.

Kdz.Ereğli'de geçtiğimiz gün Bayat Köyü'nde oturan Hüseyin Çiçek isimli vatandaş da pompalı tüfekle intihar etmişti.