*Bahşende-Cihangir Bilgin Çifti'nin Halk Eğitim Merkezi hizmeti kapsamında sürdürdüğü sanat çalışmalarındaki hedef kitle gençler oldu.

Kdz. Ereğli'de Atatürk Kültür Merkezi'nin Ünal Cimit salonunda Halk Eğitim Merkezi'nin programı doğrultusunda müzik kursları veren Bahşende-Cihangir Bilgin çifti yeni dönem çalışmalarına başladı.
Yapılan çalışmalar ile ilgili gazetemiz muhabirine açıklamalar yapan Cihangir Bilgin şöyle dedi:

BÜTÜN LİSELERİN TOPLULUĞU

Ünal Cimit Salonunda sosyal ve kültürel kurslar düzenleyeceğiz. Düzenlediğimiz kursları Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Turkuaz Kültür Sanat Kulübü koordine edecek. Tiyatro ve drama çalışmalarını Ereğli Anadolu Lisesinden Hatice öğretmenimiz var o yapacak.
Diğer resim kurslarımızı Elif öğretmenimiz var o düzenleyecek. Bunun haricinde satranç kurslarımız var. Satranç kurslarımızı Ereğli Atatürk Anadolu Lisesinden Sabri öğretmenimiz düzenleyecek. Bunun haricinde müzik topluluğumuz var. Zaten bizim müzik topluluğumuz daha önceden de vardı. Şimdi bütün liselerin katılımıyla bu topluluğu burada bir araya toplamış olacağız. Modern Fon Müzik Topluluğu bu topluluğun ismi.
Cumartesi ve Pazartesi günleri burada çalışmalar yapılacak 17:00 ile 19:00 arasında. Bunun haricinde de bütün bayram ve festivaller artı konserler bu şekilde kültür ve sanata dair çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz.

ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMA

Halk Eğitim Merkezi Turkuaz Kültür Sanat Kulübü kapsamında Ünal Cimit Salonunda bu şekilde çalışmalar sürüyor. Artı Ereylin Alışveriş Merkezindeki diğer şubemizde de çalışmalarımız sürüyor. Büyükler yani Halk Müzik Topluluğunun diğer gurubu büyükler bir de Bale Dans Topluluğu bu şekilde çalışmalarını sürdürecek. Teşekkür ederiz. Desteklerinizi bekleriz.