Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele eden ve şampiyonluk hedefleyen Ereğli Belediyespor ile play-off hesapları yapan Erdemirspor arasında Erdemir Stadında oynanan karşılaşmadan ev sahibi Erdemirspor 1-0'lık galibiyetle ayrılırken maçın ardından saha dışında büyük olaylar yaşandı.

Hakemin maçın bitiş düdüğü ile Erdemirspor cephesinde sevinç yaşanırken soyunma odasına giden Ereğli Belediyespor'lu oyuncular ve Erdemirspor'lu taraftarlar arasında başlayan küfürleşmenin ardından taraflar birbirlerine ayakkabı, pet şişe, para, çakmak attı. İtiş kakışlar yaşanırken polis olayların büyümemesi için yoğun çaba sarfetti. Erdemirspor'da bazı taraftarların Ereğli Belediyespor'lu oyunculara yönelik ağır küfürlerde bulunduğu gözlendi.

BİBER GAZLI MÜDAHALE

Bir polisin oyuncuların üzerine biber gazı sıkması tansiyonu daha da yükseltti. Ereğli Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Yalçın ile biber gazı sıkan polis arasında itiş kakışlar yaşandı. Soyunma odasına giden ve biber gazından etkilenen bazı Ereğli Belediyespor'lu oyunculara ilk müdahaleyi yanlarında bulunan sağlık ekipleri ve arkadaşları yaptı.

FUTBOLCULAR ÖNCE POLİS SONRA GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Ereğli Belediyespor'u taşıyacak araca oyuncuların binişi sırasında polis ile oyuncular arasında biber gazı kullanılmasından ötürü yaşanan tartışma itiş kakışa dönüştü. Zaman zaman sert müdahaleler yapılırken futbolcular kendilerinin suratına biber gazı sıkan polisten şikayetçi olduklarını belirttiler. Bu arada bazı futbolcular görüntü çeken gazetecilere de pet şişe ile saldırdı. Polis olayları büyümeden önlerken Ereğli Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Yalçın'da oyuncuları sakinleştirmeye yoğun çaba gösterdi. Takım otobüsü polis kontrolünde staddan ayrıldı.