Zonguldak Platformu, Kent Konseyi ve Ereğliler Derneği'nin daveti üzerine Ereğli sorunlarını görüşmek ve gündeme getirip çözüm yolları aramak için Ereğli'de toplanıyor. 

Zonguldak Platformu Ereğli'de son dönemlerde farklı noktalara çekilmeye çalışılan toplantı ile ilgili açıklamada bulundu. Platformun Ereğlililer Derneği ve Kent Konseyi'nin talebi doğrultusunda ilk kez bir ilçede toplanacağına dikkati çeken platform ayrıca toplantıda ilçenin ekonomik ve sosyal sorunlarına dikkat çekileceği belirtildi.

İşte Zonguldak Platformundan gönderilen açıklama şu şekilde: 2 Mart saat 14.00'de Keleşler Park Otel'de toplanacak olan Zonguldak Platformu Ereğli'deki sivil toplum kuruluşları yetkilileriyle bir araya gelecek.      Zonguldak sorunlarını gündeme getirip çözüm yolu aramak için kurulan Zonguldak Platformu bu ay ki toplantısını Kdz. Ereğli ilçesinde gerçekleştirecek. Geçen ay Zonguldak'ta yapılan toplantıda Ereğli'nin ekonomik ve sosyal sorunlarına dikkat çeken Ereğli Kent Konseyi ve Ereğliler Derneği'nin talebi üzerine ilk defa bir ilçede toplanma kararı alan Zonguldak Platformu, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuşup birlikte yapılması gerekenleri tartışacak. Saat 14.00'de Sivil Toplum Kuruluşları bir araya gelirken, saat 16.00'da basına açık bölümde bilgilendirme toplantısı yapılıp sonuç bildirgesi açıklanacak.