Kdz. Ereğli'de, internet üzerinden tanıştığı Çinli Nga Man Cheung'a gönlünü kaptıran mühendis Şenol Yiğit, görkemli bir düğünle dünya evine girdi.
Zonguldak'ın Çatalağzı beldesinde çalışan Ereğlili mühendis Şenol Yiğit, internet üzerinde tanıştığı Çinli Nga Man Cheung ile dünya evine girdi. Çift, Kdz. Ereğli'de bir düğün salonunda düzenlenen bir törenle evlendi. Düğün törenine Nga Man Cheung'un ailesi ve Hong Kong'ta bulunan arkadaşları da katıldı. Yöresel oyunlara eşlik eden Çinliler, düğün boyunca renkli görüntüler oluşturdu.
Şenol Yiğit ve Nga Man Cheung çifti nikah, pasta ve takı merasiminin ardından pistte dans ederek oynadı.
Yiğit, Nga Man Cheung ile önce internet üzerinde tanıştıklarını, iş dolayısıyla 3 yıl önce Çin'de Şangayda buluştuklarını söyledi.
Bir süre görüştükten sonra evlenmeye karar verdiklerini belirten Yiğit, şöyle konuştu: Önce internet üzerinden kendimiz tanışmıştık. Sonra benim iş dolayısıyla yurt dışına çıkmam söz konusu oldu. Kendisi ile yurt dışında Çin'de Şangay'da buluştuk. Kendisi de sonra Türkiye'ye geldi. Bende kendisinin memleketine gittim. Dolayısıyla gitme gelme derken tanıştık birbirimizi sevdik. Kendisine evlenme teklifinde bulundum, kabul etti. Çok heyecanlı ve mutluyum.
Nga Man Cheung ise Şenol Yiğit ile internette tanıştıklarını belirterek şunları söyledi: "Bir Türk erkeği ile internette buluşup evleneceğim çok garip bir olay ben bunu düşünemezdim. Şu anda evleniyoruz her şey çok çabuk oldu. Bizde kendimizi çok sevdik. Türk insanı çok içten, aile yapıları çok güzel, yardımsever insanlar ve bana şimdiye kadar çok yardımcı oldular. Türk gelenekleri çok ilginç, hele kına gecesi çok ilginç geldi ve çok hoşuma gitti. İlk defa böyle bir şey gördüm, çok hoşuma gitti ve çok mutlu oldum.
Düğün töreninde damat ve gelinin akrabaları hatıra fotoğrafı çektirdi.