Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü?nün ilçe genelinde huzuru sağlamak için özveri ile çalıştığına dikkati çeken Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, ilçeye Mobesa sistemi kurulması için her türlü desteği vermeye de hazır olduklarını söyledi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye başkan yardımcıları ve bazı meclis üyeleri ile birlikte Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Niyazi Koçak'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

KOÇAK KAPIDA KARŞILADI
Emniyet Müdürü Koçak, belediye ekibini emniyetin girişinde karşılarken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette konuşan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, emniyetin özverili çalışmalarını en iyi bilen lerden olduklarını, Ereğli Belediyesi olarak emniyetin her türlü çalışmasında yanında yeraldıklarını yeralmaya da devam edeceklerini belirtti. Posbıyık konuşmasında, "Ereğli'yi huzurlu bir kent yapmak için emniyetimizin elinden gelen gayreti gösterdiğini bilenlerden biriyiz. Her zaman emniyetimizin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Her türlü çalışmalarında da yanınızda olacağımızı basın aracılığı ile kamuoyuna duyuruyoruz.
Mobesa konusunda yasal çerçeveler içerisinde Ereğli Belediyesi olarak her türlü katkıyı vermeye hazırız. Emniyetin rahat çalışabilmesi için görevlerimiz olduğuna inanıyoruz. Bir belediye başkanı veya meclis üyesi sadece kentte kanalizasyon, su, yol, asfalt yapan değildir aynı zamanda kentin huzuru için ilgili emniyet birimlerine yardımcı olması lazım. Dolayısıyla kentin belediyesinin de huzur anlamında görevlerinin olduğunun bilincindeyiz haddimizi aşmadan" sözleriyle konuştu.

BENİM İÇİN ONUR

Niyazi Koçak'ta gördükleri ilgi ve alakadan mutlu olduklarını belirterek, "Mobesa konusunda bize desteğinizden ötürü teşekkür ediyoruz. Bizim burada bulunuşumuzun temel amacı Ereğli'yi yaşanabilecek en güzel şehir haline getirebilmek. Bunun için olanca gücümüzle bütün varlığımızı ortaya koyacağız. Burada bulunmaktan şahsım adıma çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Güzel bir şehirde çalışmak görev yapmak benim için bir onur. Ereğli bir Avrupa şehri, o standardı yakalayıp yaşatmayı arzu ediyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi gönlümüzce olur" dedi.