Kdz.Ereğli-Alaplı karayolunda meydana gelen zincirleme kazada 3 ayrı araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Aşırı hız sonucu meydana gelen kaza sonrasında 3 araç da hurdaya döndü.

Kaza Ereğli Alaplı karayolunun 12. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 81 KB 912 plakalı araç sürücüsü Uğur Topaloğlu, Aşırı hız ile girdiği virajda direksiyon hâkimiyetini kaybederek önünde giden Yusuf Yılmaz yönetiminde ki 37 EH 638 plakalı araca arkadan çarptı. 37 EH 638 plakalı araç sürücüsü Yusuf Yılmaz, çarpmanın etkisi ile direksiyon hâkimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Önünde giden araca çarptıktan sonra duramayan Uğur Topaloğlu, daha sonra diğer şeride geçerek karşı yönden gelen Mehmet Ali Uzel yönetiminde ki 06 KM 639 plakalı araçla kafa kafaya çarpışıp çalılıklara uçtu.

Kazanın meydana gelmesinin ardından yol trafiğe kapandı. Kaza yerine gelen bölge trafik ekiplerinin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulanslar kazada yaralanan sürücülere müdahale etti. Sürücüler ayakta tedavi edilirken, hurdaya dönen araçlar ise çekici ile kaldırıldı. Yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan yol, araçların çekiciler ile kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Kazaya sebebiyet veren sürücü Uğur Topaloğlu, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.