Kdz Ereğli THK Şube Başkanlığı  kısa bir süre önce kongre yaparak güven tazeleyen Kdz. Ereğli Şoförler Odası'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Başkan yardımcısı Reşat Kartal ve Şube Saymanı Koray Demirbaş ile birlikte Ereğli Şoförler Odası  Başkanı Cevdet Civelek ve Yönetimini tebrik ettiler.

Başkan Civelek ve Yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette Kdz.  Ereğli'nin yaşadığı ağır sosyal ve ekonomik durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu yaşanan sosyo-ekonomik ve Ereğli'nin diğer sorunlarına çözüm noktasında öncelikle meslek Odaları kendi üyeleri ile birlik beraberlik içerisinde olmaları gerekmekte olduğunu ve TSO, Şoförler Odası, Esnaf Kefalet ve Sendikanın Kdz Ereğli'nin önde gelen meslek kuruluşları olarak TSO çatısı altında  ciddi bir platform kurularak bir araya gelip sorunları ortaya koyarak çözüm önerilerinin belirlenmesi gerektiğini söyledi.

Likoğlu şöyle dedi:
Siyasi partilerimizin temsilcileri ve diğer sivil toplum örgütlerinin de desteği alınarak belirlenecek acil projeler sayın milletvekilimize sunularak birlikte ilgili kurum kuruluş ve bakanlık nezdinde girişimlerde bulunulmalıdır. Ortaya konulacak birliktelik ve projelere tüm sivil toplum kuruluşları ve Ereğli halkı destek vererek sahiplenmelidir Bu konuda özellikle Şoförler Odasının girişimlerde bulunmasını rica ediyorum. Ben THK Şube Başkanı olarak üzerime düşeni yapmaya hazırım”

Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek de konuşmasında Kdz. Ereğli'de  istenen ve özlenenin bu olduğunu birlik beraberlik ve barış kültürü içerisinde başarılması gerektiğini söyledi.

Civelek, Ereğli’de “Böl parçala yönet” anlayışının hakim olduğunu da savundu.

Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve Yönetim Kurulu Üyeleri THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu ve Yönetimine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler.