Polis ve jandarmanın yaptığı istihbarat çalışmaları sonuç verirken, artan  trafik dikkatlerden kaçmıyor.

*

Uyuşturucu konusunda Kdz. Ereğli’de yapılan operasyonlar ve yakalananların sayısındaki artış adeta “tehlikenin farkında mısınız?” dedirtiyor.  Gerek polis ve de gerekse de jandarmanın son dönemlerde yaptıkları operasyonlar sonrasında yakalanan uyuşturucu ve satıcı veya kullanıcılarının sayısındaki korkutucu artış “gençlerimizi koruyun!” çığlıkları attırıyor.

Zonguldak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü,  Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nün  19.07.2022 ve 20.07.2022 tarihlerinde Kdz. Ereğli ilçesinde operasyon gerçekleştirdiğine vurgu yapan açıklamasında şu bilgiler verildi:

“Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından (4) şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonlar kapsamında farklı nitelikte (2) gram uyuşturucu madde, (6) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (2) adet tabanca ve (14) adet mermi ele geçirildi. İ.E, H.İ, A.E. ve U.S. isimli şüpheli şahıslara Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet suçlarından adli işlemler yapılmıştır.”