Türkiye 3. Liginde mücadele eden Zonguldakspor’un evinde oynadığı karşılaşmalara Kdz.Ereğli’den bazen 3 bazen 4 otobüs tutarak taraftarı götüren Ereğlili Elmaslar Taraftar Grubu, hafta sonu Sakarya’da Erokspor ile karşı karşıya gelecek Kdz.Ereğli Belediyespor’un antrenmanını izledi, antrenman sonrası futbolcu ve teknik heyete baklava ikram etti.

 

Ereğlili Elmaslar Taraftarlar Grubu Ramis Atalay, Zonguldakspor’un iç sahada oynadığı tüm maçlara bölgeden çok sayıda spor severi götürdüklerini ve fırsat buldukça deplasman maçlarına da gittiklerini belirterek, Kdz.Ereğli Belediyespor’a şampiyonluk yolunda başarı temennisinde bulunmak ve moral vermek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kdz.Ereğli Belediyespor’a ligde başarı temennisinde bulunan Atalay, “Spor kardeşliktir. Biz bu memleketin çocuklarıyız ve bu memleketin takımına sahip çıkmak zorundayız. Zonguldakspor başarılı bir sezon geçiriyor, gurur duyuyoruz. Ereğli Belediyespor hafta sonu kritik bir 90 dakika oynayacak takımımıza da başarılar diliyoruz. Oyuncularımızı ziyaret edelim hem baklava ikram edelim hem de moral verelim istedik” dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)