Fenerbahçe’nin Ülker Şükrü Saraçoğlu’ndaki bazı futbol karşılaşmalarına Ereğli’deki Fenerbahçelilerin çocukları ile birlikte çıkmaları büyük sevinç yaratıyor. Fenerbahçe’nin  Galatasaray ile yaptığı derbide Duygu- Eyüp Azgın’ın  oğulları Rıdvan seremoni de sağbek Şener Bayraklı ile birlikte çıkarak bir ilke imza atan ilk çocuk oldu. 3,5 yaşındaki Fenerbahçeli Rıdvan Azgın,  50 bin seyircinin önünde İstiklal Marşımızı da söyleyerek o büyük coşkunun içinde yer alarak tarihe geçti.  

Kdz. Ereğli’de ikinci kez seremonide yer alan ise Zeynep Bozkurt Avcı ile  Mesut Avcı’nın oğlu Çağan oldu.  10 yaşındaki Çağan Avcı’da Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan Beşiktaş derbisinde gönül verdiği Fenerbahçesinin oyuncularından Martin Škrtel’in elini tutarak çıkmanın coşkusunu yaşadı. 

Çocuklar sahada bu coşkuyu yaşadıktan sonra ailelerine ayrılan protokol tribününden maçı da seyretme şanslarını buldular.

Fenerbahçe’nin Ülker Şükrü Saraçoğlu’nda oynanacak önümüzdeki maçlarından bazılarının seremonisine, Kdz.Ereğli’den  Elif-Mustafa Kemal Bektaş’ın kızı Ekin ile Azra-Alper Güldalı’nın kızı Alya’nın da çıkmaları  bekleniyor. 




ÇAĞAN AVCI






RIDVAN AZGIN