Milliyetçi Hareket Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Mevlüt Özdemir ve ekibi Hamzafakıllı, Akpınar ve Bağlık Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdürdü.

 

Seçime az bir süre kala aralıksız olarak mahalle toplantılarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir ve ekibi, ilk olarak Bağlık mahallesinde konuştu. Özdemir konuşmasında "Sizler sağolun bugün burada bizi yalnız bırakmadınız ve bu toplantımıza geldiniz. Şurada az bir zaman kaldı sonra Kdz. Ereğli'de bir Belediye Başkanlığı seçimi yapılacak. Bu seçimler Ereğli için sadece Belediye Başkanlığı seçimi değil, aynı zaman da Kdz.Ereğli'nin kaderini belirleyecek bir seçim olacaktır. Zira Kdz. Ereğli'de 20 yıldır bir Belediye Başkanı var ve bu Sayın Belediye Başkanımız sanki daha ilk defa Belediye Başkanı adayı olmuş gibi yeni projeler üretip Kdz. Ereğli'ye ben kültür merkezi, pazar yeri, otopark, çay bahçesi bir takım projeler yapacağını beyan ediyor. İnsana bir sorarlar Sayın Belediye Başkanım, 120 milyon lira bir geliriniz varken 20 yıldır ne yaptınız allah aşkına diye. 20 yılda bu gelirlerle 10 tane Kdz. Ereğli’yi meydana getirebilirdiniz. Bunların hiç birisi yapılmamış” dedi.

Bağlık Mahalle toplantısının ardından sırasıyla Hamzafakıllı, Akpınar da devam etti. Hamzafakıllı kahvehane de bir araya gelen mahalle sakinleri, Özdemir’e sorunlarını dile getirdi. Vatandaşın sorunlarına kulak veren Özdemir ise projelerini anlatarak çözüm üreteceklerini kaydetti. Akpınar'da ise vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Özdemir ve ekibi, davul ve zurna eşliğinde mahalleye giriş yaptı. Halkı selamlandıktan sonra konuşmaya başlayan Özdemir projelerini anlatarak seçimde destekleri beklediğini söyledi.

 

(Haber Merkezi)