Bölgesel Süper Amatör Kümede mücadele eden ve geçtiğimiz haftayı Bay geçiren Kdz.Ereğli Belediyespor, Kocaelispor’a 2-0 yenildi. 3. Ligde mücadele eden ve binlerce spor severinin desteğini arkasına alan Zonguldakspor ağırladığı Adliyespor'u tek golle devirmeyi başardı.

 

İzmit İsmet Paşa Stadında oynanan karşılaşmada Kdz.Ereğli Belediyespor zaman zaman rakibine üstünlük kursa da 90 dakika sonunda sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

 

Ereğli Belediyespor kaptanı İbrahim Arıkan kırmızı kart gördü.

 

Türkiye 3. liginde mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor içeride dışarıda kazanmaya puanları toplamaya devam ediyor. Ankara Adliyespor'u evinde ağırlayan Zonguldak Kömürspor rakibini bulduğu tek golle devirdi ve muhteşem taraftarına galibiyet sevinci yaşattı. 3. Ligi kendi elleri ile armağan ettiği Adliyespor ile 1 sezon sonra yeniden karşı karşıya gelecek olmasından ötürü Zonguldak'ta olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Taraftarlar maçın başlamasına 1 saat kala tribünleri doldurdu, muhteşem bir gösteriye ev sahipliği yaptı. 90 Dakika sonunda ise alınan haklı galibiyetin sevinci doyasıya yaşandı.