Kdz.Ereğli Belediyespor’un olağan kongresi gerçekleştirildi. Birinci Lige çıkma başarısı gösteren Kız Futbol takımı Temmuz ayında alınacak meclis kararı ile ödüllendirilecek. Takımın küme düşmemesi için gerekirse transfer de yapılacağı belirtilirken Ereğli Belediyespor, yüzme branşı açacak.

 

Ereğli Belediyespor Kulübünün Olağan Kongresi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Nikâh Salonunda yapıldı. Tek liste ile gidilen ve mevcut yönetimin güven tazelediği sadece yönetim kuruluna 2 yeni ismin dâhil edildi. Toplantıda büyük başarı göstererek 1. lige çıkan Bayan Futbol Takımının Temmuz ayı meclis toplantısında alınacak karar ile ödüllendirilecek. Yine Erdemirspor’un yüzme şubesini kapattığı yönünde duyumlar alındığı ve Ereğli Belediyespor Kulübünün de bu branşta faaliyet göstermek için girişimde bulunacak.

 

YENİ YÖNETİM

Tek liste ile gidilen kongrede belirlenen yönetim şu şekilde: Ereğli Belediye Başkanı, Etem Özdemir, Kemal Özer, Nezih Anıl, Oğuz Cömert, Hakan Duysak, Deniz Koca, Murat Çetinel, Atilla Çakar, Levent Kalyoncu, Sezgin Okumuş, Şerafettin Akbulut. Denetim Kurulu Asil, Murat Eken, Baki Kara, Cüneyt Ayfer seçildi.