Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden ve sezonun 10.haftasında İstanbul temsilcisi Erokspor ile karşılaşacak olan Kdz.Ereğli Belediyespor, cezası nedeniyle Sakarya’da ve seyircisiz oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyespor’dan gönderilen açıklama şu şekilde: Yarıda kalan Edirne maçını TFF kararıyla hükmen 3-0 kaybeden eflatun beyazlılar, bu maçın yanı sıra (Bay) geçtiği haftanın ardından Kocaelispor karşısında aldığı 2-0’lık yenilgiyle kötü gidişe dur diyemedi. Hafta başından bu yana Erokspor maçının hazırlıklarını sürdüren Ereğli Belediyespor’da kaptan İbrahim Arıkan ve Ahmet Olgun cezalı olmaları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak.                                                                                                            

 

EROK MAÇI CUMARTESİ SAKARYA’DA

Geçtiğimiz hafta oynadığı Kocaelispor maçını Cumartesi günü oynayan Ereğli Belediyespor,zorlu maç öncesi bir sürpriz ile karşılaştı. Tüm idman programını maçın Pazar günü oynanacağı üzerine yapan Antrenör Taner Demirbaş’ın tüm planı, kulübü Çarşamba günü bildirilen maçın Cumartesi günü oynanacağı açıklaması ile bozuldu. Ereğli Belediyespor-Erokspor maçı Sakarya Erenler Stadı’nda Cumartesi günü saat 13.30 da oynanacak. Gruptaki diğer maçların tamamı ise Pazar günü oynanacak.

 

3 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI

Kdz.Ereğli Belediyespor yönetimi Antrenör Taner Demirbaş’ın raporu doğrultusunda 3 oyuncu ile yollarını ayırdı. Sezon başında kadroya dahil edilen Murat Tanburacı, İzzet Polatlar ve Atilla Ünüvar’a kulübe bu güne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.

 

(Haber Merkezi)