Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor’da Yöneticiler kulüp binasında düzenledikleri basın toplantısı ile yeni transferleri kamuoyuna tanıtırken yapılan ve yapılması düşünülen çalışmalar ile ilgili de bilgiler verdiler.

Ereğli Belediyespor Kulüp 2. Başkanı Halis Gençdoğan, birlik ve beraberlik mesajlarının yanı sıra Ereğli Belediyespor’u marka haline getirip halk ile bütünleştirme hedefinde olduklarını vurguladı. 

 

PRENSİP KARARLARI

 

Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Halis Gençdoğan konuşmasında, “Ereğli Belediyespor yönetim kurulu olarak 2009-2010 sezonunda Ereğli’deki sporcuların kurumsal olan takımımızda futbol oynamalarına imkan sağlamak için karar almıştık bu çalışma doğrultusunda 3 iç, 11 dış transfer gerçekleştirmiştik. Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu olarak göreve başladığımız günden itibaren almış olduğumuz prensip kararları ile hareket ediyoruz. Planlı programlar içerisindeyiz. Uzun vadeli planlarımız var özellikle alt yapı ve tesisleşme konusunda önemli adımlar atacağız. Bunların bir kısmına da başladık. Yönetim Kurulu olarak birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut tek ses olarak hareket ediyoruz. Bunu sonuna kadar sürdüreceğiz. Ereğli Belediyespor markasının ses getirmesini hedefliyoruz. 15 Ağustos tarihinde sezon açılışını gerçekleştireceğiz. Açılış törenimize yönetim kurulumuzun çok büyük çalışmaları sonucu Bank Asya 1. ligde mücadele eden Boluspor davet edildi. Kırmadılar geliyorlar, Ereğli için önemli bir olaydır. Ereğli Belediyespor’u Ereğli halkının sahiplenmesini istiyoruz. Halkımızın desteği olursa bütün engelleri aşacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

TAKIMA KATKI SAĞLAYACAKLAR

 

Ereğli Belediyespor Transfer Komitesi Başkanı İhsan Yazıcıoğlu’da, “Bir önceki toplantımızda 14 sporcu arkadaşımızı tanıtmıştık. 5 Oyuncuyu daha kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İç transferde kulübümüzden yetişmiş Cihat Öztürk, dış transferde Bilbay Kurt (Akınspor), Ahmet Aylaz (Ankara Kazanspor), Erdem Önal (Malatya Belediyespor), Engin Aygün (Küçükköyspor). Bu arkadaşlarımız ile takımımız daha da güçlendi. Ereğli Belediyespor hiçbir zaman hedefsiz bir takım olamaz, olmayacaktır da. Kendi prensip kararlarımız gereğince bölgemiz gençlerden oluşturduğumuz 15 sporcu ile birlikte antrenörümüzün bize verdiği rapor doğrultusunda nokta transferler yapıp bu bölgeleri kalitesini ispat etmiş takıma fayda getirecek oyuncuları dahil ettik. Yönetim olarak takıma inancımız tamdır. Onlar üstlendikleri misyonu en başarılı şekilde yerine getireceklerdir. Futbol sezonundaki tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz, centilmence bir lig olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

GELİNEN NOKTA

Ereğli Belediyespor Genel Kaptanı Necat Bakan’da Ereğli Belediyespor’da birlik ve beraberliğin ön planda tutulduğunu, bu birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza atmayı hedeflediklerini belirterek, “Yeni transferlerimizin kadromuza güç katmıştır. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza atacağız. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar takımın ve tesisin geldiği nokta ortadadır” sözleri ile konuştu.

 

TESİSLER PARLIYOR

Ereğli Belediyespor Asbaşkanı ve Tesis Sorumlusu Murat Yağmuroğlu’da basın mensuplarına tesisi gezdirerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Yağmuroğlu, “Tesisimizin pek çok yerinde bakım ve onarım çalışması yaparken kondisyon merkezini oluşturduk. Kondisyon merkezimiz şuanda tam anlamıyla hazır. Tesisleşme anlamında önemli projelerimiz var. Bu projelerin hayata geçirilmesinde Ereğli Belediye Başkanımız aynı zamanda kulübümüzün onursal başkanı Halil Posbıyık’ın tam desteği vardır. Kendisine sağladığı desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” sözleri ile yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.