Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da mücadele edecek Ereğli Belediyespor, Olağanüstü Genel Kurula gidiyor. Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Ereğli Belediyespor sporun içerisinden gelmiş isimlerle yeni yönetimini belirleyecek.

 

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi'nde mücadele edecek olan Kdz.Ereğli Belediyespor'un Olağanüstü Genel Kurulu 17 Mayıs Cumartesi günü saat 09:00'da Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 25 Mayıs'ta aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak kongre de yeni yönetim belirlenecek. Kongre gündemi şöyle; açılış ve yoklama, Divan heyeti seçimi, saygı duruşu-İstiklal Marşı, Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının ayrı ayrı okunması, Raporların ayrı ayrı ibrası, Yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimi, ASKF delegelerinin seçimi, Dilek ve temenniler, Kapanış.

 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Kulüp Başkanlığına Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ın geleceği ve yönetimde İhsan Yazıcıoğlu, Ayhan Atay, Halil Bozkuş, Mehmet Erdoğan gibi isimlerin yer alacağı belirtildi. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Mayıs ayı meclis toplantısında Ereğli Belediyespor ile ilgili olumlu mesajlar vermiş ve takımın ciddi bir yükseliş içerisine gireceğini hatırlatarak, “Sadece izleyin” demişti. Zonguldakspor’un 3. Lige çıkması ile grubunu şampiyon olarak tamamlayan Ereğli Belediyespor önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme şansı yakalayacak.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)