Ereğli Belediyespor, Beyçayırı Stadında Saltukovaspor’u ağırladı. Az sayıda taraftar önünde konuk ettiği Saltukovaspor karşısında vasat bir futbol ortaya koyan Ereğli Belediyespor ilk yarıyı Ahmet’in golü ile önde kapattı. İkinci yarı sayısız gol fırsatına giren Ereğli Belediyespor’da oyuna ikinci yarı giren Şaban, 70 ve 73’de topu filelere göndererek maçın skorunu belirledi.

 

MAÇTAN NOTLAR

*** Ereğli Belediyespor ilk iki maçta sıfır çekmesi rakip filelere gol dahi atamaması taraftarı küstürdü. Saltukovaspor maçını çok az sayıda taraftar izledi.

*** Günün neşe kaynağı ise yaptığı espriler ve dışarıdan gür sesi ile verdiği talimatlar ile Kırpık takma adlı Mehmet İlaslan oldu.

*** Karşılaşmanın orta hakeminin her pozisyonda düdüğünü çalmasına Ereğli Belediyespor’lu yöneticiler, “Ne dürt dürt dürt ya bırakta maç oynasınlar” sözleri ile zaman zaman sitemde bulundular.

*** Ereğli Belediyespor ilk yarıda Ahmet ile zorda olsa golü filelere göndermeyi başardı. Bu dakikadan itibaren iki pas neredeyse yapamayan Ereğli Belediyespor’a taraftarlar da tepki gösterdiler.

*** İkinci yarıda ise gol pozisyonları üreten ve bir o kadar da ürettiğini cömertçe harcayan Ereğli Belediyespor sahada vardı. 69. Dakikada sert futbol ortaya koyan Ersan yine rakibine sert müdahalede bulununca kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

*** 70. Dakikada Şaban kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vuruşunda top kalecinin bacaklarının arasından filelerle buluştu. 2-0

*** Ereğli Belediyespor dan dun geçen karşılaşmada 73’de karambolden kaleciden dönen topu günün başarılı ismi Şaban kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü filelere bıraktık.

*** Son bölümler ise izleyenlere hiç keyif vermedi iki pas yapamayan her iki ekip vasatın üzerine çıkamadı.

*** Ereğli Belediyespor’da son günlerde spor kamuoyunun büyük tepkisini çeken Necat Bakan’ın ise yöneticiler tarafından uyarıldığı öğrenildi. Bakan'ın her şeyi ben yaparım anlayışı nedeniyle yöneticileri de zor durumda bıraktığı muhtemelen önümüzdeki hafta yönetim kurulunda ise bu konuların enine boyuna masaya yatırılacağı öğrenildi. Konunun Ereğli Belediyespor Onursal Başkanı Halil Posbıyık'a anlatıldığı da öğrenildi.