Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Uluslararası Sevgi Barış ve Dostluk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ilçeye gelenler, çevre gezilerinde önemli yerleri keşfettiler. Doğa yürüyüşleri kapsamında, Balı Mahallesi Su Kemerleri ve Kandilli’deki varagel gezileri de festivale renk kattı.

İlçede son yıllarda hızla gelişen ve yeni bir sektör olarak öne çıkan kahvaltı tesislerinin  artması dikkatlerden kaçmıyor. Balı Mahallesi’ndeki Can Balı Tesisleri’nin işletmeye açılması özellikle kahvaltı müşterisinin artmasını sağladı.  Can Balı’nın otantik yapısı ve farklı sunumları tesisin kendiliğinden doğal reklamı olarak öne çıkanken, bu tesisin son konukları ise Boz Ailesi oldu.

Gazeteniz Önder’in İmtiyaz Sahibi Celal Bozkuş,  Baba Cafer Boz ve büyük oğlu Ali Boz, Alemdar Derneği Başkanı Durmaz Demiroğlu, Kaymakamlık eski Yazıişleri Müdürü Ümran Demiroğlu ve yakınlarını Can Balı’nda kahvaltıda ağırladı. Konuklar, tesis Sahibi Serap ve Bülent Çırpan’a teşekkür ederken, “Bir daha geldiğimizde,  yine Can Balı’nda olacağız” dediler.