Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu makmında  ziyaret etti. Bu ziyaretle ilgili belediyeden gönderilen açıklamada şu bilgi verildi:

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kdz.Ereğli halkının gösterdiği teveccühle Belediye Başkanı olan Başkan Halil Posbıyık, görevi devralmasının ardından ilk ziyaretini İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na gerçekleştirdi.

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Halil Posbıyık, demokratik ortamda Kdz.Ereğli’ye yakışan bir seçim süreci yaşandığını belirterek; “31 Mart seçimleri öncesi ve sonrası, gerçekten Kdz.Ereğli’ye yakışan bir süreç gerçekleşti. Kimsenin burnu dahi kanamadan, demokratik bir ortamda halkımız iradesini sandıklara yansıttı. Bu sürecin yaşanmasında mülki amirimiz olarak başta sizlerin ve tüm emniyet güçlerimizin katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm siyasi parti temsilcilerimize de teşekkür ediyorum. Bundan sonra bize düşen görev el birliği içinde Kdz.Ereğli’mize, halkımıza hizmet etmektir” dedi.

Kaymakam Çorumluoğlu ise Başkan Posbıyık’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.