Kdz. Ereğli’de partisinin Ereğli Belediye Başkan Adayı Ali Kaya’ya destek olmak için gelen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ereğli’ye ayrı önem verdiklerini söyledi.

Şehir merkezindeki seçim bürosunda partililer ile bir araya gelen Nuhoğlu’na ilçe yönetimi yanı sıra İl Başkanı Yavuz Erkmen de eşlik etti.

“SEÇİMLERİ BEKA SORUNU DİYEREK

ÇOK GERGİN BİR ORTAMA DÖNÜŞTÜRDÜLER”

Burada gazetecilere konuşan Nuhoğlu, Zonguldak’ta İl merkezi ve ilçelerindeki tüm adaylara destek olmak adına bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek “Karadeniz Ereğli’yi çok önemsiyoruz. Zonguldak merkezden daha çok nüfusa sahip olan önemli bir ilçedir. Burada Ali Kaya Bey gibi dinamik ve donanımlı bir adayla çıkmış olmakla da Ereğli’ye verdiğimiz önemi göstermiş oluyoruz

Bu seçimlerde yerelde aday olan insanların şahsiyetleriyle, projeleriyle, kimlikleriyle kendilerini o yörede sevdirip saydıranların seçileceği bir seçim olarak görüyoruz. Dolayısıyla huzur ortamı içerisinde bu seçimlerin yapılmasını arzu ediyoruz ama ne yazık ki Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı bu seçimleri beka sorunu diyerek çok gergin bir ortama dönüştürdüler. Biz bu gergin ortama katkıda bulunmak istemiyoruz.

“AĞIR SUÇLAMALAR” İDDİASI

Bildiğiniz gibi Genel Başkanımıza ağır suçlamalardan sonra zaten milletvekili değil, her an tutuklayabiliriz tehdidinde bulunduktan sonra Genel Başkanımıza bütün Türkiye’de inanılmaz bir destek ortaya çıktı. Ben Karadeniz bölgesinin sorumlusuydum; Samsun’da ve Trabzon’da milletin nasıl akın akın geldiğini ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e sahip çıktıklarını gördüm. Balıkesir’de aynı manzarayı gördük. Bu şunu gösteriyor; Türk seçmeni Meral Akşener’e sahip çıkmakla aynı zamanda kendi yöresindeki adaylara da sahip çıkıyor. O bakımdan biz Ereğli’de de seçimin en iddialı adayına sahip olduğumuzu söyleyebilirim. İzlenimlerim başkanımızın en güçlü aday olduğu yönünde. İnşallah 31 Mart’ta başarıyla bitireceğini ve diğer meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Ereğli’ye en iyi hizmetleri vereceğini düşünüyorum.”

AKŞENER, EREĞLİ’YE GELEBİLİR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim öncesinde Ereğli’ye gelmesi yönünde taleplerin olduğu hatırlatılan Nuhoğlu, yarın kendisi ile İstanbul’da görüşeceğini ve bu talebi ileteceğini söyleyerek, Akşener’in kısa zamanda ilçeye gelebileceğini işaret etti. Nuhoğlu, “şu anda Türkiye de siyasi arenada yükselen trend Meral Akşener. Hareketleri, tavrı ve yıldırma çabalarına karşı olan tarzıyla hepimize örnek oluyor ve herkesin sevgisini kazanıyor. Karadeniz Ereğli’de de Ali Bey’in kendine ve ekibine olan inancı çok iyi işler yapacağının garantisi. İnanıyorum ki Ereğli’de de her şey daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.

KAYA: “SEÇİMİN KAZANANI İYİ PARTİ OLACAK”

Belediye Başkan Adayı Ali Kaya da konuşmasında Nuhoğlu’na destek ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “seçimin kazananı İYİ Parti olacaktır. Üretilen yalanlardan kimse aldanmasın, etki altında kalmasın. Bu seçimi kazanacağımın buradan sözünü veriyorum” diye konuştu.

Ziyarette İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu’nun yanı sıra belediye meclis üyesi adayları ve partililer de hazır bulundu.

HALK ZİYARETLERİ

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, partililer ile birlikte sahil ziyareti yaparak seçmenden destek istedi.