Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi ile Turizm Kulübü’nün ev sahipliğindeki, “Turizmin Geleceği Platformu Başkanlar Kampı”, DAÜ Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını takiben, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Turizmin Geleceği Platformu’nu kabul etti.

 

Gerçekleştirilen eğitimlerde DAÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Öztüren, 'Turizm Sektöründe Güncel Eğilimler' konulu sunumunda gençlere seslenerek katılımcıların sektöre yön verme yönünde adım atmaya başlamış bulunduğunu ve bu çalışmalarından dolayı bir hayranlık duyduğunu söyledi. Katılımcılardan tek isteğinin tutkularını kaybetmemeleri olduğunu vurguladı.

 


Erhan Us, sağdan (oturan) ikinci.


Young Skal Türkiye ve A.D. 1644 Worldwide Ajans Başkanı Erhan Us,
'Kulüp ve Derneklerde Dijital Medya Yönetimi' ve 'Sivil Toplum Kuruluşlarında Yönetim ve Organizasyon' konularında eğitim verdi. Yaşamında 9 başkanlık görevi yürüten Us, kulüp başkanlarına deneyimlerini aktardı, kurucusu olduğu dijital ve stratejik ajans ile kulüpler için sosyal medyanın önemini anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

 

Toplantıda Turizmin Geleceği Platformu yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Platform Başkanı Çağatay Kaan Eren, Genel Sekreteri Semih Yaman, Başkan Yardımcıları Mustafa Selim, Cem Mengüllüoğlu ve Yaşar Mete, Halkla İlişkiler ve İletişim konularından sorumlu Y.K. Üyesi Melda Erdir seçildi.

 


Ayrıca yapılan tüzük değişikliğinde mezunlar ile onur üyelerini tek çatı altında toplamak için Yüksek Danışma Kurulu kuruldu. Bu kurula başkanlık etmesi için tüzüğe Onursal Başkan makamı eklendi. Katılımcı başkan ve başkan vekillerinin tamamının oyu ile Onursal

Başkanlık görevine Erhan Us seçildi.

 

Türkiye ve KKTC’den kulüp başkanları ve bölüm temsilcilerinin katıldığı Turizmin Geleceği Platformu Başkanlar Kampı eğitim çalışması tamamlandı.