Kdz. Ereğli’de 2002 yılından bu yana faaliyet gösteren Ereğli İş Adamları Derneği (ERİD) yapılan olağan kongre sonrasında yeni yönetim görevi devraldı. Ereğli’de 2002 yılında kurulan Ereğli İş Adamları Derneği, geçtiğimiz ay olağan genel kurulunu gerçekleştirmişti. Gerçekleştirilen bu olağan kongre sonrasında göreve gelen yeni yönetim kurulu başkanı ve bazı yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ile dernek binasında bir araya geldi. Derneğin genel sekreteri Levent Demirarslan, yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı.
Görevi Abdurrahman Şentürk’e teslim eden eski başkan Nurettin Tüylüoğlu, 2004 yılından bu yana sürdürdüğü görevini işlerinin yoğunluğu nedeni ile devrettiğini ve bundan sonra yönetime gelen arkadaşlarının da görevi layıkıyla sürdüreceğini ifade etti.
Görevi devir alan Abdurrahman Şentürk ise daha önceki yönetimde başkan yardımcılığı görevini üstlendiğini ve Nurettin Tüylüoğlu’ndan aldıkları tecrübe ile daha iyi çalışmalar yapmak için yönetime geldiklerini söyledi. Şentürk, “Bugün burada yeni yönetim kurulu üyelerimiz Ertan Kocuk ve Umut Ocaktan ile birlikte sizlerin karşısına çıktık. Dernek olarak bundan sonra çıtayı daha yukarılara taşımak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sivil toplum kuruluşu olarak bizlere gelen arz ve talepleri bağlı bulunduğumuz TUSKON’a aktarıp, konularla ilgili olarak en iyisini yapmaya çalışacağız.” dedi.
Şentürk, Tüylüoğlu’na verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.