Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Sözcüsü, AK Parti Ar-Ge Başkan Yardımcısı, Türkiye-Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Üyesi, Asya Parlamenter Asamblesi Komisyonu Üyesi, Türkiye-Gambiya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan  Kadir gecesiyle ilgili yazılı açıklamasında görüşlerini şöyle dile getirdi:

'

'Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan Ayı’nı uğurlamaya hazırlanırken Kadir Gecesi'ne erişmenin heyecanını yaşıyoruz. Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı olan bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını, Gazze deki Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı zulmün acısını derinden hissettiğimiz şu günlerde yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.

 

Bu düşünce ve duygularla sevgili hemşehrilerimin ve tüm  İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

 

(Haber Merkezi)