Anadolu Ajansı Kdz.Ereğli Temsilcisi ve Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş, Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği ile Ereğli Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

ERMED ZİYARETİ

Anadolu Ajansı Kdz. Ereğli Temsilcisi ve  Önder Gazetesi Sorumlusu Mustafa Kemal Bektaş, Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi ve dernek üyelik teklifini kabul ettiğini bildirdi.

Ziyarette ERMED adına; Başkan Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ile Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Aksakal ve Fahrettin Özaydın ev sahipliği yaptı. Bektaş, anlamlı ziyarette ERMED heyetini kutlayarak, başarılar diledi ve mesleki etkinlikler ile Kdz. Ereğli’nin sorun ve çözüm önerileri ortak paydasında tavsiye ve görüşlerini paylaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti yönetim kurulu adına ifade eden Gönüllü, derneğin hedef ve amaçları ile çalışma yöntemleri konusunda Bektaş’ı bilgilendirdi ve “Baştan itibaren her anlamda bize destek veriyorsunuz. Sizin gibi değerli meslektaşlarımızı aramızda görmek bize onur veriyor, güç veriyor. Teşekkür ediyoruz.” dedi.

ERMED heyeti de benzer ifadelerde bulunarak güncel ve mesleki konular üzerine Bektaş’la görüş alışverişinde bulundu.

Gönüllü, toplantıya katılamayan yönetim kurulu üyelerin de selamlarını ileterek, Mustafa Kemal Bektaş’a üyelik formunu sunarken, “Başta değerli Babanız ve Meslek Ustamız Eyüp Bektaş olmak üzere tüm Önder ailesini aramızda görmek ister, selam ve sevgilerimiz sunarız.” diye konuştu.

Bektaş’ta üyeliği kabul ettiğini bildirdi ve “selamlarınızı ileteceğim” dedi.

Ziyaret, en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek üzere toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

EREĞLİ GAZETECİLER DERNEĞİ ZİYARETİ

Anadolu Ajansı Ereğli Temsilcisi ve Önder Gazetesi Sorumlusu Mustafa Kemal Bektaş, gerçekleştirilen genel kurul sonrası Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanlığına seçilen Şafak Erel ve Yönetim Kurulu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gazetecilerin özveri ile görevlerini yerine getirmeye çalıştığını anlatan Bektaş, şunları söyledi: "Gazeteciler olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. İlçede yaşanan sorunların çözümünde gazeteciler olarak bizlere de büyük görevler düşüyor. Örneğin, Ereğli ve Alaplı ilçelerinin yanı sıra farklı bölgelerden de gelen binlerce kişiye sağlık hizmeti veren Ereğli Devlet Hastanesi'ne yeni kardioloji bölümü mutlaka açılmalı. Yine çocuk ve yetişkin yoğun bakım yatak kapasitesi arttırılmalı, kanser hastaları için onkoloji bölümü kurulmalı, yanık ünitesi kazandırılmalı. Herşeyin başı sağlık diyerek özellikle bu konular üzerinde gazeteciler olarak yoğunlaşmalıyız. Gündem oluşturabiliriz, sorgulayabiliriz.  Yine Ereğli Kan Bankası kurulması, ilçe de yıkılan Hükümet Konağı, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binaları, Ereğli Devlet Hastanesi'nin yıkılan eski binalarına yapılması hedeflenen Eğitim Kampüsü Projesi, Ereğli-Devrek karayolu, yeni istihdam alanları, Erdemir'e işçi alımı, kent içerisinde kurumlar arası yaşanan sorunlar gibi pek çok konu gazetelerimizde, internet sitelerinde, sosyal paylaşım adreslerinde gündemde tutmalıyız."

Dernek Başkanı Şafak Erel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek meslekte uzun yıllardır başarı ile görevini yerine getiren Bektaş'a teşekkür etti, derneğe üyelik formunu takdim etti.

Ziyarette gazeteciler Hüseyin Orhan, Altan Akçekese, Recep Akkaya, İlknur Özen ve Serpil Kasapoğlu da bulundu.