Karadeniz Ereğli'de faaliyet gösteren sürücü kursları arasında önemli bir yeri olan Özel Ertaş Sürücü Kursu, araçlarını yeniledi.
 
Ertaş Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Burak Emrah Yapıcı, araçların tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, 4 adet sıfır km. 2012 model Renault Clio alarak araç filomuzu yeniledik dedi.
 
Ertaş Sürücü kursu olarak yeniliğe her zaman önem verdiklerini ve kaliteli araçlarla öğrencilere ders vereceklerini vurgulayan Yapıcı; yeni araçlar hakkında şunları kaydetti:
 
SEKTÖRÜMÜZDE ÖNCÜ OLMAYI AMAÇLIYORUZ
Ertaş Sürücü kursu olarak, yaptığımız iş gereği öğrencimize en kaliteli hizmeti vermeyi kendimize her zaman ilke edinmişizdir. Bu doğrultuda yaptığımız araştırmalar sonucunda Renault'un Ereğli'deki  Özerler Otomotiv Ana Bayisi ile bir anlaşmaya vardık. Konu eğitim. Eğitimde de güvenlik. Güvenli eğitim çok önemli. Bizde bu konuda üzerimize düşene eğiliyoruz. Trafikte araç güvenliği çok önemli. Alacağımız araçları ucuz olarak almaktan ziyade, çıtayı yüksek tutuyoruz. Araçlarımız tam donanımlı, tüm güvenlik sistemleri mevcut. Hız sabitleme sistemine kadar dikkat ederek araçlarımızı yeniledik.  Bunun yanında amacımız, daha iyi ve kaliteli eğitim ile kursiyerlerimizin kendilerini daha ayrıcalıklı hissetmelerini sağlayabilmektir. Daha nezih bir ortamda teknolojinin verdiği nimetleri kullanarak, sürücü eğitiminde bir adım daha ön plana çıkabilmeyi ve sektörümüzde hep öncü olmayı amaçlıyoruz. Rekabet ve kalitede böyle bir adım attık ve bu yöndeki yatırımlarımıza sürekli olarak devam ederek kursiyerlerimizin her türlü konfor içerisinde eğitimlerini alabilmelerini sağlayacağız.
 
ADAYLAR, KALİTELİ ARAÇLARDA DERS ALACAK
Ereğli'de Renault Ana Bayii Özerler Otomotiv Sahibi ve Genel Müdürü Mete Yazıcı, Ertaş Sürücü Kursu'ndan ehliyet alacak sürücü adaylarının derslerini kaliteli araç sürmenin keyfini yaşayarak alacaklarını söyledi.
 
Yazıcı, Ertaş Sürücü Kursu'nun almış oldukları yeni araçlar hakkında, İlk önce yeni araçların Ertaş Sürücü Kursu'na hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aldıkları araçlar Renault Clio. Sınıfının en iyisi. Güvenlik bakımından da çok önemli araçlar. Araçlardan Ereğli'de çok sayıda satış oldu. Ancak bu araçlardan ilk defa bir Sürücü Kursu'na verdik.  Bu araçlarda ilk defa araç sürecek adaylar, hem güvenliği, hem de kaliteyi hissederek eğitimlerini alacaktır. dedi.
 
Öte yandan, Ertaş Sürücü Kursu ortağı Fikret Ergenekon da, yeni araçların hem kendileri için hem de eğitim alacak kursiyerler için hayırlı olması temennisinde bulundu.