Meslektaşımız Ali Suat Eser geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrasında Amerika'da tedavi olurken, kendisinden habersiz yardım toplandığı ve bu yardımların da yerine ulaştırılmadığına dönük olarak yerel bir gazetede haber yayımlandı.

 

Kdz. Ereğli'de yayımlanan ve Sahibi ve Yazıişleri Müdürü Ali Ceylan olan Star Gazetesi'nin ortaya attığı iddia gündeme bomba gibi düştü.

 

Şimdi bu haberi olduğu gibi yayımlıyoruz. 

 

 

İŞTE O HABER!

 

Gazeteci Ali  Suat Eser’in tedavisi için EGD tarafından toplanan paraların hesap dökümleri kamuoyuna açıklanmadığı sürece dernek faaliyetlerine katılmayacağız.

 

BU SORULAR YANIT BEKLİYOR?

 

1-     Gazeteci Ali  Suat Eser’in ABD’de tedavi görebilmesi için Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği tarafından Ereğli’de hangi kurum ve kuruluşlardan parasal destek istenmiştir?

 

2-     Kamuoyundaki söylentilere göre; Kdz. Ereğli TSO , Ak Parti  Zonguldak Milletvekili Sayın Fazlı Erdoğan,Erişgem Başkanı Sayın Cevat Kır’dan  Gazeteci Sayın Ali Suat Eser’in ABD’ye tedavi olmak için gitmesinde kullanılmak üzere EGD’ye bağışlar yaptığı iddia edilmektedir.Bu kurum ve kişiler bağışta bulunmuşlarsa miktarları ne kadardır?

 

3-     Tedavi için kendisi adına para toplanan Gazeteci Sayın Ali Suat Eser’e veya ailesine resmi kanallarla ne kadar ödeme yapılmıştır?

Bu üç soruya Ereğli kamuoyunu tatmin edici nitelikte yanıt verilmediği sürece Ereğlide görev yapan tüm medya mensuplarını EGD ’nin her türlü faaliyetlerini boykot etmeye çağırıyoruz.Ereğli’nin medya dostu değerli kurum ve kuruluşlarının da aynı duyarlıkta olduğu kanaatindeyiz…

 

NOT: BU HABERİ OLASI POLEMİKLERE FIRSAT VERMEMEK ADINA YORUMA KAPATIYORUZ.... (ÖNDER)