TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi'nin "4 Aralık Dünya Madenciler Günü" etkinlikleri kapsamında, resim, kompozisyon, şiir yarışması ve satranç turnuvası düzenledi. Yarışmalarda ve turnuvada dereceye giren ve mansiyon ödülü alan öğrencilere ödülleri verildi. TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Lokali'ndeki ödül törenine, MMO Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı ve Yönetim Kurulu üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
MMO Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, öğrencilere ödüllerini vermeden önce yaptığı konuşmada, "Böyle önemli bir günün etkinliklerinde çocuklarımızın katılması bizim için çok önemli. Çocuklarımızın yarışmaya katıldığı şiir ve kompozisyonları bir kitap haline getirip, bu kitapları öğrenci ailelerine ve okullara vereceğiz. Bunun çalışması içindeyiz" şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından öğrencilere sırasıyla ödülleri verildi. Öğrencilere ödül olarak, teşekkür belgesi, plaket ve birer kitap verildi.

KOMİSYON ÜYESİ
ÖĞRETMENLER DE ÖDÜLLENDİRİLDİ
Resim dalında ilköğretim birinci kademede dereceye giren öğrenciler; 1.Sevgi Gebedek (Mithatpaşa İlköğretim Okulu), 2.Görkem Güledağı (Kilimli Cumhuriyet İlköğretim Okulu), 3.Ozan Akar (Yayla İlköğretim Okulu)
Mansiyon: Zeynep Avaz (Arslan Zeki Demirci), Ravzanur Demir (Kilimli Cumhuriyet İlköğretim Okulu). Jüri Özel Ödülü: Bahri Aydın (Mimar Sinan İlköğretim Okulu).
Resim dalında ilköğretim ikinci kademede dereceye giren öğrenciler; 1.Devran Çelik Mithatpaşa İlköğretim Okulu), 2.Pınar Sivri (Gazi İlköğretim Okulu), 3.Büşra Düzlü (Köksal Toptan İlköğretim Okulu).
Mansiyon: Nur Uzundurugan (Fener İlköğretim Okulu), Meltem Atik (Mehmet Akif İlköğretim Okulu).
Kompozisyon dalında dereceye giren öğrenciler; 1.Gamze Emuce (Bir Hüzünlü Sonbahar Mevsimi-Uzunmehmet Lisesi) 2.Aybüke Ünal (Ölüme İnat-Zonguldak Atatürk Lisesi), 3.Eda Köse (Babamdan Bana Son Hatıra-Zonguldak Atatürk Lisesi).
Mansiyon: Doğuş Kökarttı (Sessiz Nehirler-Zonguldak Fen Lisesi), Büşra Üçüncü (Dipsiz Kuyu-Zonguldak Kız Teknik ve Meslek Lisesi).
Şiir dalında dereceye giren öğrenciler; 1. Doğuş Kökarttı (Küçüğüm-Fen Lisesi), 2.İsmail Akçaoğlu (Kara Damla-İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi), 3.Manolya Gürel (Ben Madenciyim-Zonguldak Fener Lisesi).
Mansiyon: Samet Umut Yakasız (Gençliğimin Külleri-İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi), Emir İslam Sefer (Büyüyünce Anladım-Erdemir Anadolu Lisesi)
Küçükler Satranç Turnuvası'nda ilk 10'da yer alan öğrenciler; Murat Bayraktar, Hikmet Sami Ercoş, Abdülsamet Koyun, Serhan Berat Özdemir, Ege Atay, Görkem Palaz, Selenay Akın, Kaan Toprak, İlayda Bayrak ve Miraç Bayraktar.
Yıldız Satranç Turnuvası'nda ilk 5'de yer alan öğrenciler; Mustafa Azat Güçlü, Murat Serhat Yüksel, Furkan Kiraz, Tolga Şenlik ve İkra Betül Oğuz.
Büyükler Satranç Turnuvası'nda ise Ragıp Dede, Doğuş Kökarttı ve Sinan Buğdaycı ödül aldı.
Resim, Şiir ve kompozisyon yarışması ve satranç turnuvasında komisyon üyesi olan öğretmenlere de birer teşekkür belgesi ve hediyeler verildi.
Teşekkür Belgesi alan öğretmenler; Hanife İlkay, Ebru Dağ, Yasemin Özdemir, Elif Yetimoğlu ve Ayşe Tekin.