Kdz. Ereğli'de, hurdacılık yapan kişiyi pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan eşi ve oğlu çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.


Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gülşen Dumanlı (40) ile oğlu İlker Dumanlı (19) çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Gülşen Dumanlı mahkemede verdiği ifadesinde eşi Erkan Dumanlı'yı kendisinin pompalı tüfek ile vurarak öldürdüğünü söyledi.

Mahkeme Gülşen Dumanlı ile olay anında barakada bulunan oğlu İlker Dumanlı'yı tutukladı. İki zanlı işlemlerinin ardından Beycuma Cezaevine gönderildi.



OLAY


İlçeye bağlı Kurtlar Köyü Kaptaş Mahallesi'nde sabah saatlerinde Dumanlı ailesinin yaşadığı barakada tartışma çıktı. Tartışmanın ardından pompalı tüfek ile göğsündün vurulan Erkan Dumanlı (37) olay yerinde hayatını kaybetti.

Silah sesini duyan vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dumanlı'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşini kendisi vurduğunu söyleyen G.Dumanlı (40) ile evde bulunan oğlu İ. Dumanlı (19) Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Gözyaşlarına hakim olamayan G.D. bir süre ağıt yaktı.

Bursa, Mustafa Kemalpaşa nüfusuna kayıtlı Erkan Dumanlı'nın cenazesi ise savcının yaptığı incelemenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Dumanlı ailesinin yaklaşık 1 ay önce Bursa'dan Kurtlar köyüne geldiği ve hurdacılık yaparak geçimini sağladığı öğrenildi.

Olay ile ilgili soruşturma ise sürüyor.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)