Zonguldak'ta eve alkollü gelen kişi eşine bıçak ile saldırdı.
Alınan bilgiye göre; İncivez Mahallesi Sarmaşık Caddesinde oturan F.D. isimli kişi kocası F.D. ile eve alkollü olarak gelmesinden dolayı tartışmaya başlattı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.D. mutfaktan aldığı bıçak ile eşine saldırdı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri F.D.'yi gözaltına alarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Ailesi gitar kursuna göndermeyince hap içti
Zonguldak'ta ailesinin gitar kursuna gitmesi için izin vermemesine üzülen kişi 14 adet hap içerek intahara teşebbüs etti.
Edinilen bilgiye göre; Yeşil Mahallesi Gölbaşı Sokakta C. K. isimli kişi ailesinin gitar kursuna gitmesi için izin vermemesine üzülerek daha önceden kullandığı psikolojik ilaçlarından 14 adet içerek intihara teşebbüs etti. ailsi tarafından hastaneye kaldırılan C.K.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Cami avlusunun, duvarını kırdı!..
Zonguldak'ta bir cami avlusunda işyeri bulunan kişi aracını avluya sokamayınca balyoz ile duvarı kırdı. Edinilen bilgiye göre; Mithatpaşa Mahallesi Rüzgârlı Caddesindeki Rüzgârlı Meşe Merkez Camii'nin dernek başkanı olan F.Ö. isimli kişi camii avlusu içerisinde işyeri olan Y.Y. isimli kişi içeriye aracını sokmayınca, cami duvarını balyozla kırdığını iddia ederek polise giderek şikayetçi oldu.  İhbar üzerine polis ekipleri Y.Y.'yi gözaltına alarak ifadesini almak üzere polis merkezine götürüldü.


İnternetten köpek satın alan kişi dolandırıldı
Zonguldak'ta internet üzerinden köpek satın alan kişi verilen hesaba 250 TL yatırarak dolandırıldı. Edinilen bilgiye göre; A.D. isimli kişi İstanbul ilinden internet üzerinden 250 TL değerinde köpek siparişi verdiğini ve ücretini de P.Y. isimli kişiye ait TC kimlik numarasına para havale ettiğini, köpeğini teslim alamayınca ise dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Polis ekipleri İnternet üzerinden satış yapan P.Y. isimli kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.