Elektrik sayacını çaldılar
Çaycuma İlçesinde kişi ya da kişiler bir evin elektrik sayacını ve panosunu çaldılar. Edinilen bilgiye göre; Gemiciler Mahallesi Kabuklar Caddesi yakınlarında M.E.'ye ait evin bahçesinde bulunan elektrik saati ve panosu kişi ya da kişiler çalarak kayıplara karıştılar. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinin ardından kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Pisikolojik sorunları
nedeniyle hap içti

Zonguldak'ta psikolojik sorunları olan kişi 15 adet hap içerek intihara teşebbüs etti.  Edinilen bilgiye göre; Meşrutiyet Mahallesi Gazi Paşa Caddesinde L.Ç. psikolojik sorunlarından dolayı Zanax isimli ilaçtan 15 adet içerek intihara teşebbüs etti. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan L.Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.


Eşini süngü ile darp etti
Zonguldak'ta ailevi sebeplerden dolayı tartışan kişi karısını soba süngüsü ile darp etti. Edinilen bilgiye göre; Mithatpaşa Mahallesi Rüzgârlı Caddesi R.C. isimli kişi ailevi sebepler yüzünden tartışığı eşi G.C.'yi soba süngüsü ile darp etti. Şikayet üzerine olay yerine gelen polis ekipleri R.C.'yi gözaltına alarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Hastaneye kaldırılan G.C.'nin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.


Üniversite sınavını
kazanamayınca hap içti

Zonguldak'ta 'Üniversite sınavını' kazanayan kişi bunalıma girerek evde bulunan ilaçtan 10 adet içerek intihara teşebbüs etti.  Edinilen bilgiye göre; Birlik Mahallesi Gürpınar Caddesinde oturan S.Ç.isimli kişi üniversite sınavını kazanamadığından dolayı bunalıma girerek evde bulanan ilaçlardan 10 adet içerek intihara teşebbüs etti. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan S.Ç.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Doğalgaz borusuna
kendini asarak intihar etti

Ereğli ilçesinde sıkıntılarından dolayı bunalıma giren kişi doğalgaz borusuna kendini asarak hayatına son verdi.  Edinilen bilgiye göre; Murtaza Mahallesi Dış Çeşme Caddesinde A.E. isimli kişi sıkıntılarından dolayı bunalıma girerek evinde bulunan doğalgaz borusuna bağladığı iple ile kendini asarak hayatına son verdi. İhbar üzerine oaly yerine gelen polis ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kavga eden 2 kişiyi
ayırmaya çalışırken soyuldu

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde kavga eden 2 kişiyi ayırmaya çalışan kişi bin 350 TL'sini çaldırdı. Edinilen bilgiye göre; Çay Mahallesi Tuna Caddesinde R.G. isimli kişi önünde kavga eden 2 kişiyi ayırmaya çalışırken bin 350 TL'sinden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tantanacılık yaparak paraları çalan 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Fındık bahçesine giden
kişi kayıplara karıştı

Ereğli İlçesine bağlı, Üveyikli köyünde fındık bahçesine giden kişi kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre; Üveyikli köyü muhtarı Y.A., isimli kişi jandarma karakoluna giderek, aynı köyde oturan G.A. isimli kişi fındık bahçesine gittiğini ve bilinmeyen bir sebepten dolayı kaybolduğunu belirterek kayıp müracatında bulundu. Jandarma ekipleri ise, kayıp G.A.'yı bulmak için çalışma başlattı.