29 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde yeniden Çaycuma Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mithat Gülşen'e ziyaretler sürüyor. Zonguldak genelinde görev yapan 18'inci Dönem İl Genel Meclis Üyelerinden Akif Yangın, Yüksel Odabaş, Tekin Özpoyraz, Mahir Tekin, Avni Acar,  Şeref Çakar,  Hüsnü Öztürk ve eski Milletvekili Mustafa Saraç, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gülşen'e çalışmalarından dolayı övgü dolayı sözler sarf eden eski İl Genel Meclis üyeleri, yeniden seçilmesinden dolayı Gülşen'i tebrik ederek, "Bizim zamanımızdaki meclis, Türkiye Cumhuriyeti'nin en olgun, en değerli ve en kültürlü üyelerinden oluşan bir meclisti. Üyelerimizin çoğu üniversite mezununuydu. Doktor, öğretmen ve avukatlık yapan üyelerimiz vardı. Böyle bir çalışmanın tadını hala yaşıyoruz. Herşeyi yerinde görerek inceleyip karar veriyorduk. Çok güzel günlerimiz geçti. Mithat Başkanımızın yeni döneminde daha çok çalışacağına inanıyoruz. Eski Çaycuma'yı gözümüzün önüne aldığımızda bugünkü hayal bile edilemeyecek Çaycuma'yı yaratan insanı tebrik ediyoruz. Çaycuma ile bütünleşmiş olduğundan dolayı kendisini kutluyoruz. Hakkaniyet yerini bulmuş ve halk kendisine ikinci kez görev vermiştir" diye konuştular. Ziyaretten dolayı oldukça memnun kalan Belediye Başkanı Mithat Gülşen de, duygularını şöyle dile getirdi;
"Benim için tarihi bir ziyaret. En heyecanlı olduğum anlardan bir tanesi. Görev yaptıkları süredeki hizmetleri bizlere örnek olmuştur. Büyüklerimizin bilgi ve tecrübelerini ilçemiz ve halkımız adına yaşatıyoruz. Kendileri ile il genel meclis üyeliğinden öte dostluğumuz devam ediyor. Özel günlerde bir araya geliyoruz. Onların disiplin anlayışından çok şey öğrendik.
Başarılarımızda kendilerinin de katkıları vardır, onları her zaman yad edeceğiz." Belediye Başkanı Mithat Gülşen, konuklarına yemek ikramında bulundu. Konuklar daha sonra Çaycuma'yı gezerek ilçeden ayrıldılar.