12 Eylül 2018 tarihinde geçirdiği beyin kanaması sonrasında uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan ve tedavi altında tutulan Feyzi Yılmaz’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Anavatan Partisi’nin Kdz. Ereğli eski ilçe başkanlarından, il genel meclis üyelerinden, belediye meclis üyelerinden Feyzi Yılmaz’ın, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Fizik Bölümünde tedavi ediliyor. Sol tarafında kısmi felç olan Feyzi Yılmaz’ı ziyaret eden Gazeteniz Önder’in İmtiyaz Sahibi Celal Bozkuş ile Yağmuroğlu Ticaret’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yağmuroğlu, bir kez daha “geçmiş olsun” dileğinde bulundular.

Gazetemiz Muhabirlerinden Eyüp Bektaş’a her zaman olduğu gibi “Benim solcu kardeşim” diye takılan Feyzi Yılmaz, “Kamuoyuna mesajın var mı?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Herkese çok selamlar. Arayan arayamayan tüm dostlarıma sevgilerimi iletin lütfen.  Eeee hele iyileşip bir ayağa kalkayım, seçimler de tartışılıyor. Yine enerjimizi ülkemizin ve bölgemizin yararına kullanmaya devam ederiz. Şaka. Şaka… Önce sağlık ve huzur… Allah herkese sağlıklı ve huzurlu günler versin.”

BURAK KOPAN'A DA ZİYARET

Bozkuş ile Yağmuroğlu geçirdiği trafik kazası sonrası BEÜ'de yoğun bakıma alınan Burak Kopan'ı da ziyaret etti. Kopan'ın eşi ve yakınlarından bilgi alan Bozkuş, sağlık dileklerini ifade etti. 


Haber: Eyüp Bektaş