Erdemir'in efsane genel müdürlerinden ve Ereğli kamuoyunun da yakinen çok iyi bildiği, sevdiği bir isim olan A.Kerim Dervişoğlu’nun,  Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'i makamında ziyaret ettiği bildirildi.  

Bu ziyaretle ilgili şu açıklama yapıldı:

Ziyaret esnasında eski güzel günlerin hatıralarından bahsedilirken duygusal anların yaşandı. Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit; "Bugün böyle değerli, benim için değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek bir büyüğüm bizleri ziyaret etti. Ortak noktamız tabi ki Ereğli, tabi ki Erdemir. Benim belediye başkanlığında başarılı biri olmamda en büyük etken Erdemir'dir; ve böyle değerli abilerimdir. Ziyaretinden duyduğum memnuniyeti kelimelerle anlatmak mümkün değil. Nasip olursa daha sık birbirimizi ziyaret etmeye söz verdik" dedi.

A.Kerim Dervişoğlu'da; "Sayın Başkanımı yıllar öncede ziyaret etmiştim. Tabi o zaman başkan değildi. Bugün takdir ve takip ettiğim başarılı bir başkan. Herşeyi ile gurur duyduğum bir iş arkadaşım. Erdemir’deki üstün başarısını burada da sürdürdüğünü görmek beni mutlu etti. Sayın Başkanım gibi bende çok duygulu anlar yaşıyorum" açıklamalarında bulundu.