Eskrim il şampiyonasında Madalyalar Sahiplerini Buldu... 14 Ocak 2020 salı günü Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürlüğü Fener sporcu fabrikasında okullar arası eskrim il şampiyonası yapıldı. Kılıç kategorisinde dağıtılan 18 madalyanın 13'ünü çeşitli okullara giden  Ereğli Çelik Ordu Spor Kulübü sporcuları  aldı.

Eskrim İl Temsilcisi Haydar Ergin,  “madalya kazanan sporcuları tebrik  ediyor ve 15 -17 şubat 2020 tarihinde Ankara ilinde yapılacak olan Eskrim Türki’ye Şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.

Çelik Ordu Spor Kulübü Antrenörü Barış Bahadır ise ,  “Gecen sene okullar arası Eskrim  Türki’ye Şampiyonasında Türkiye 2.si çıkardık . Ayrıca katıldığımız her turnuvadan sporcularımız madalyalarla dönüyor. Sadece ülkemizde değil Sofya'da düzenlenen turnuvada da yine sporcumuz madalya kazanarak Zonguldak adına bir sürü ilkleri başardık. Bizlere her zaman destek veren Gençlik Spor Müdürlüğümüze, okul müdürlerimize beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarımıza velilerimize teşekkür eder,  madalya alan almayan tüm sporcularımı tebrik ederim” dedi.

Küçük Erkek Kılıç kategorisinde Ozan Elmadağ , küçük kız kılıç kategorisinde Özde Kopan - yıldız kız kılıç  kategotisinde Ayse Betül Doğan ve Yıldız Erkek kılıç kategorisinde ise Orçun Akkoyun şampiyon olarak altın madalya kazandılar