Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Opr.Dr.Hüseyin Uysal seçim çalışmalarını ilçe yöneticileri ve partililer ile sürdürüyor. Önceki gün Erdemir Caddesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan Uysal, gösterilen ilgiye teşekkür etti. Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığından ziyaret ile ilgili gazetelere gönderilen yazılı açıklama ise aynen şu şekilde:

 

“FİATLAR FAHİŞ”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal esnafın sorunlarını dinledi. Erdemir Caddesindeki işyerlerini tek tek gezen Hüseyin Uysal’a esnaf Kdz. Ereğli Belediyesi’nin ekonomik baskısı altında olduklarını söylediler. Bir esnaf; tabela vergilerinden tutun da Pazar çalışma ruhsatına kadar her türlü harçların fahiş fiyatta olduğunu, bazen siftah bile yapmadan işyerlerini kapattıklarını ancak Belediye’nin zorunlu harçlar dışında Festival gibi diğer sosyal etkinliklere de sürekli olarak destek istediğini söyledi. AK Parti Belediye Başkan adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’da 30 Mart’tan sonra Ereğli esnafının rahat bir nefes alacağını, özellikle festivaller için esnafa kesinlikle baskı yapıp zorla para toplamayacaklarını söyledi.

 

UYSAL’A BÜYÜK İLGİ

AK parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Uysal’ın esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdiği sırada üst katlarda oturan aileler kendisine büyük bir ilgi gösterdi. Vatandaşlar balkon ve pencerelere çıkarak Hüseyin Uysal’a el sallayıp sevgi gösterisinde bulundular.

 

PARTİLİLER YANINDAYDI

Hüseyin Uysal’ın bugünkü programında her zaman olduğu gibi başka yanında başta İlçe Başkanı M.Fatih Çakır olmak üzere Ereğli İlçe Teşkilatı yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları ile partililer yer aldı.

 

ESNAFIN DURUMU UYSAL’I ÜZDÜ

AK Parti Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal esnaf ziyareti programı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamasında, esnafın bunalmış olduğunu gördüğünü ve buna çok üzüldüğünü söyledi. 30 Mart sonrasında Ereğli esnafının Belediye baskısından kesinlikle kurtulacağını ifade eden Uysal, “30 Mart 2014 tarihi Ereğli ve Ereğli esnafı için kurtuluş günü olacaktır” dedi.