Zonguldak, Bartın ve Karabük Bölge Birliği Başkanı Azman, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan'ın birliği ziyaretinde yaptığı açıklamada küçük esnafın desteklenmesi için mücadele ettiklerini söyledi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan, Türkiye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği'ne bağlı olarak faaliyet gösteren,  Esnaf ve  Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Zonguldak, Bartın ve Karabük Bölge Birliği'ni ziyaret etti. Başkan Mehmet Azman ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Kaplan'ı, Azman çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Azman ziyaret te yaptığı konuşmada, Türkiye genelindeki 966 kooperatif ve 32 bölge birliğinin faaliyet gösterdiğini küçük esnafın desteklenmesi için çaba harcadığını söyledi. "Biz olamazsak esnaf tefeciye gider" diyen Azman, esnaf ile banka arasında köprü görevi üslendiklerini ifade etti. Daha önce birlik yönetiminin kendisini ziyareti nedeniyle iadeyi ziyaret gerçekleştirdiğini söyleyen İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan'da "İnsanlar mutlaka örgütlenmeli, Demokrasi ver diye herkesin her dediği olmuyor.
Örgütlenilmediği sürece bir yere varılmaz."dedi. Zonguldak'a alıştığını da belirten Kaplan, Birlik yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.